Σε ένα φοβερό ματς με συγκλονιστικό φινάλε οι ANARXOI PISTOLS πήραν το πρώτο ματς απέναντι στην ARTEMIS με 60-57.

Με τον Βάγια να σκοράρει 4 πόντους η ARTEMIS πήρε προβάδισμα ενώ οι Χατζηγεωργιάδης Β. και Γ. έκαναν το 4-7. Με τρίποντο ο Μπανταβάνης μείωσε αλλά ο Χατζημπιλ με τρίποντο και ο Ελευθεράκης έκαναν το 11-13. Ο Γιοβάνης απάντησε με δικό του τρίποντο για το 14-13. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν αρκετά φάουλ πηγαίνοντας στην γραμμή των βολών. Ο Ραβάζουλας με 4/4, το ένα με έμμεσο τρίποντο και ο Τσακίρης έγραψαν το 21-15.

Ο Τύρος με 2/2 βολές σκόραρε αλλά με το δικό της καλό 5 λεπτο η ARTEMIS έκανε το come back με τους Κωνσταντίνου, Χατζηγεωργιάδη Γ. και τρίποντο του Μαντέλου για την ισοφάριση. Ο Μπανταβάνης ευστόχησε σε τρίποντο ενώ οι Κωνσταντίνου και Ραβάζουλας έκαναν το 28-25. Η ARTEMIS όμως βρήκε λύσεις με τρίποντο του Βάγια και 2 καλάθια στον αιφνιδιασμό του Κωνσταντίνου για το 28-32 του ημιχρόνου.

Στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου η ARTEMIS ξέφυγε με +9 με τρίποντο του Χατζημπίλ και δίποντο του Διονυσόπουλου. Οι Γιοβάνης και Τύρος μείωσαν ενώ ο Δρακόπουλος με έμμεσο τρίποντο έκανε το 39-43. Ο Ελευθεράκης ευστόχησε σε σουτ 2 πόντων αλλά με καλάθια των Δρακόπουλου και Ραβάζουλα οι γηπεδούχοι μείωσαν στον πόντο.

Το τελευταίο δεκάλεπτο θα έκρινε τον νικητή. Οι PISTOLS με τους Τύρο και Ραβάζουλα πέρασε μπροστά στα πρώτα λεπτά. Ο Χατζημπίλ μείωσε αλλά με ένα σερί 7-0 με τους Ραβάζουλα και Τύρο ξανά οι PISTOLS ξέφυγαν με 8. Ο Διονυσόπουλος με σουτ και ο Χατζημπιλ με τρίποντο μείωσαν αλλά ο Τύρος απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Βάγιας μείωσε στους 4 ενώ ο φανταστικός Ραβάζουλας έκανε το 60-54. Ο Χατζημπίλ με τρίποντο λίγο πριν το τέλος κατάφερε να σκοράρει ένα καλάθι που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο στο 2ο ματς των δυο ομάδων μείωνοντας στο τελικό 60-57.

MVP της αναμέτρησης ο Τύρος με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για την ARTEMIS ξεχώρισε ο Βάγιας με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στο πολύ καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων στην 4η περίοδο που από το -2 έφτασαν στο +8. Ένα προβάδισμα που η ARTEMIS δεν είχε αρκετό χρόνο στο τέλος για να ανατρέψει.