Για τον πρώτο ημιτελικό της South Atlas League II οι Beasleys υποδέχθηκαν στον Κορυδαλλό τους Forty Plus και με τον Άγγελο Καραγιαννίδη να φορά τη μπέρτα του Σούπερμαν απέδωσαν πολύ καλύτερα στο δεύτερο μισό κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της Περιφέρειας και την άνοδο τους στην Α1, καθώς εξασφάλισαν διαφορά 24 πόντων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο παρκέ με τον Κατράνη να σκοράρει 7 σερί πόντους, όμως οι αντίπαλοι τους με το δικό τους 11-0 και τους Α. & Ι. Καραγιαννίδη (7 & 5 πόντους αντίστοιχα) και τον Θεοφανάκη (4π) ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης προηγούμενοι με 14-7. Ωστόσο οι Forty μείωσαν με τα τρίποντα των Μακρή και Αναστασόπουλου σε 17-13 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι «Σαραντάρηδες» παρέμειναν κοντά στο σκορ καθώς έλεγχαν με την άμυνα τους το τέμπο, ενώ ο Κατράνης (6π) τραβούσε το κάρο στην επίθεση. Στα τελευταία δύο λεπτά όμως οι “Μπιζ” φόρτσαραν με σερί 8-0 και τον ασταμάτητο Α.Καραγιαννίδη (12 πόντοι) αποκτώντας διαφορά επτά πόντων (32-25) στο ημίχρονο.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε στην επανάληψη. Οι Beasleys ανέβασαν στροφές, έκλεψαν μπάλες και βρήκαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, καταστρέφοντας το game plan των αντιπάλων τους. Ο Α.Καραγιαννίδης συνέχισε τη ραψωδία του με 10 πόντους και μαζί με τους Θεοφανάκη (4) και το τρίποντο του Ακαρέπη, έφτασαν ως το +20 ! Ο Αναστασόπουλος (6π) από την άλλη πλευρά ήταν ο μόνος που αντιδρούσε , με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται με 51-32.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι έλεγξαν απόλυτα την κατάσταση, με τον Α.Καραγιαννίδη να είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση. Σκόραρε άλλους 11 πόντους, φτάνοντας τους ως το +26 . Στην αντίπερα όχθη η παρέα του Νομικού δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό, και παρά την προσπάθεια των Μακρή (9π) και Σωτηρόπουλου (4π), οι Beasleys πήραν μια μεγάλη νίκη με 69-45 που τους δίνει πολύ μεγάλο προβάδισμα για τη ρεβάνς του Σαββάτου.

Η στατιστική καταδεικνύει την παρουσία των ομάδων στο γήπεδο. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (38-34% δίποντα, 21-15% τρίποντα) πλην των βολών (55-77%). Υστέρησαν λίγο στα ριμπάουντ (45-50), μοίρασαν μια λιγότερη ασιστ (13-14), έκλεψαν πολλαπλάσιες μπάλες (20-2) και ως εκ τούτου υπέπεσαν σε πιο λίγα λάθη (5-23).

Mvp ποιος άλλος από τον Άγγελο Καραγιαννίδη. Είχε 41 πόντους, 14 ριμπάουντ (double double), 4 ασιστ, 6 κλεψίματα και 2 λάθη. Προσπάθησε περισσότερο με double figures από τους ηττημένους ο Ηλίας Μακρής έχοντας 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Κλειδί του αγώνα αποτέλεσε ο αλάνθαστος Γιάννης Καραγιαννίδης με 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο των νικητών, που βρήκαν ρυθμό και δεν ξανακοίταξαν πότε πίσω τους.