Στο κλειστό «Γιώργος Μελισσηνός», της Καισαριανής, Απροσάρμοστοι και Cobra Kai αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της φάσης των 8 στα playoffs, για την Atlas League 2. Πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις, με την πρόκριση να κρίνεται στη διαφορά πόντων. Το πρώτο βήμα έκαναν οι γηπεδούχοι, που επικράτησαν με 56-45. Η ρεβάνς έχει οριστεί για το Σάββατο 13 Μαΐου, ώρα 19:30, στο ίδιο γήπεδο. 

Οι Απροσάρμοστοι, ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και με πρωταγωνιστή τον Σολάκη που σκόραρε δύο τρίποντα στα πρώτα λεπτά, προηγήθηκαν με 13-5. Ο Καρακατσάνης με δίποντο και ο Μυλιόρδος με σουτ έξω από τα 6.75, μείωσαν σε 13-10, προτού το δεκάλεπτο ολοκληρωθεί με 15-10, μετά από καλάθι του Λεπτάκη.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον Σαχινίδη να έχει κέφια και να σκοράρει σε μικρό διάστημα έξι πόντους για την ομάδα του, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 21-13 (ενδιάμεσα, νέο τρίποντο από τον Μυλιόρδο). Οι «κόμπρες» αντέδρασαν, πραγματοποίησαν επιμέρους 7-2, έχοντας μπροστάρηδες του Σακελλάρη και Κωνσταντινόπουλο και μείωσαν σε 23-20. Λίγο αργότερα, ο Στεφανέας πέτυχε γκολ-φάουλ (28-22), ενώ ήταν και ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε (30-26), προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στους πάγκους τους, για την ανάπαυλα.

Το Β΄μέρος ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο γκάζι για τους Απροσάρμοστους και τον Αψερίδη να πρωταγωνιστεί σε άμυνα και επίθεση. Το σκορ πήγε γρήγορα στο 41-27 (11-1 το επιμέρους, έξι πόντους ο Αψερίδης, δύο ο Κανδήλας, τρεις ο Σωτηρίου), με τους φιλοξενούμενους να μένουν χωρίς εντός παιδιάς καλάθι, στα πρώτα έξι λεπτά. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 51-35, μετά από τρίποντο «μαχαιριά» του Σαχινίδη, την ίδια ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν κυρίως, μόνο με βολές.

Τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα είχαν δύο πρόσωπα. Από τη μία οι Απροσάρμοστοι ήταν ανώτεροι στους περισσότερους τομείς της στατιστικής και προσπάθησαν να αυξήσουν κι άλλο το προβάδισμά τους και από την άλλη, ο Μυλιόρδος, «εγωιστικά», να προσπαθεί να «συμμαζέψει» ότι σώζεται για την ομάδα του. Κάτι που εν τέλει κατάφερε, τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους και πέντε τρίποντα. Το +11 (56-45) των Απροσάρμοστων, αφήνει «ανοιχτούς λογαριασμούς» ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Cobra Kai να ελπίζει σε λιγότερες απουσίες, ενόψει της ρεβάνς.

MVP: Ο Σωτήρης Σωτηρίου συνεισέφερε για ακόμα μία φορά σε πολλούς τομείς. Σκόραρε εφτά πόντους, μάζεψε οχτώ ριμπάουντ, μοίρασε πέντε ασίστ και πραγματοποίησε δύο κλεψίματα και μία τάπα, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. 

Παίκτης κλειδί: Κομβικός, ειδικά, στην τρίτη περίοδο, εκεί η ομάδα του «έχτισε« διψήφιο προβάδισμα, ο Γιάννης Αψερίδης, με δέκα πόντους, εφτά ριμπάουντ και μία ασίστ.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θανάσης Μυλιόρδος με 21 πόντους, όντας πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και δύο κλεψίματα.

Που κρίθηκε το ματς: Οι Απροσάρμοστοι έιχαν περισσότερες λύσεις στον πάγκο τους, σούταραν με καλύτερα νούμερα ευστοχίας, ενώ ταυτόχρονα «μάζεψαν» 41 ριμπάουντ, έναντι 27 των αντιπάλων τους.