Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ επικράτησε των SALATOI με 56-45 κάνοντας το 1-0 στη σειρά εξασφαλίζοντας και μια καλή διαφορά.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-4 με τους Φασούλα και Τσουκάτο αλλά ο Αθανασόπουλος με τρίποντο και οι Ασημακόπουλος, Κοντογιαννάκης έκαναν το 6-4. Με τον Τσουκάτο όμως οι SALATOI πέρασαν ξανά μπροστά με 6-8. Ο Τριαντάφυλλος με λέι απ και ο Γάκος με 2/2 βολές έκαναν το 10-8.

Με ένα σερί 9-0 οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ με τους Τριαντάφυλλο, Παλίλη και Νικολαίδη. Οι SALATOI έκαναν πολύ κακό δεκάλεπτο σκοράροντας μόνο ένα καλάθι με τον Γλεντή ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν το 27-10 με τους Κοντογιαννάκη και Παπανικολάου.

Με δυο τρίποντα, ένα εκατέρωθεν ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τους Κοντογιαννάκη και Τσουκάτο. Οι Κρεμαστάς και Γλεντής μείωσαν στους 14 αλλά ο Παπανικολάου με 2 προσωπικές ενέργειες έκανε το 34-16.Με ένα μικρό σερί 6 πόντων από τους Τσουκάτο, Φασούλα και Χριστοδούλου οι SALATOI μπήκαν ξανά στο παιχνίδι κάνοντας το 36-24 ενώ ο Τσουκάτος με νέο τρίποντο μείωσε στους 10. Μάλιστα στην εξέλιξη του αγώνα η διαφορά έπεσε και σε μονοψήφιο νούμερο αλλά ο Γάκος στη λήξη με τρίποντο έκανε το 42-30.

Με καλάθια των Κρεμαστά και Φασούλα η διαφορά έπεσε στους 8 αλλά ο Γάκος με νέο τρίποντο αύξησε ξανά τη διαφορά. Οι Αθανασόπουλος και Παπανικολάου έκαναν το 49-34 δίνοντας ξανά διαφορά ασφαλείας. Οι Τσουκάτος και Φραγκουλίδης κατάφεραν να μειώσουν ξανά αλλά ο Νικολαίδης έκανε το 51-38. Οι SALATOI έκαναν μια τελευταία προσπάθεια με τους Τσουκάτο και Γλεντή να μειώνουν αλλά ο Κοντογιαννάκης με 2/2 βολές έδωσε τη χαριστική βολή. Στο τρίποντο του Παπανικολάου απάντησε ο Γλεντής για το τελικό 56-45.

MVP της αναμέτρησης ο Παπανικολάου με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους SALATOI ξεχώρισε ο Τσουκάτος με 19 πόντους 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στο πολύ καλό 2ο δεκάλεπτο των γηπεδούχων που δέχτηκαν μόλις 2 πόντους παίρνοντας διαφορά που δεν μπόρεσαν να καλύψουν οι SALATOI.