Φοβερό ματς μεταξύ δυο πολύ δυνατών ομάδων στο κλειστό του SALA με νικητές τους DE TROI BISONS με 61-69 απέναντι στην ARTEMIS.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς καθώς προηγήθηκαν με 7-2 με τους Κωνσταντίνου, Βήχο και Χατζηγεωργιάδη Βασίλη. Οι BISONS όμως κατάφεραν να μειώσουν με τον Ορέστη να σημείωνει 5 πόντους. Ο Βήχος σκόραρε ξανά αλλά ο Μπουλουτσίκος από κοντά έκανε το 9-7. Η ARTEMIS κατάφερε να ξεφύγει εκ νέου με ακριβώς τους ίδιους σκόρερς όπως στα πρώτα λεπτά. Ο Ορέστης όμως με το 2ο τρίποντο του μείωσε σε 15-14. Με καλάθι και φάουλ του Διονυσόπουλου έγινε το 18-14 ενώ ο Τερζής με 2/2 βολές έκανε το 18-16. Ο Ρούσσος με τη λήξη του δεκαλέπτου έφερε το ματς στα ίσια.

Οι BISONS είχαν πάρει την ψυχολογία στο ματς και με τους Ορέστη και Αλέξη έκαναν το 18-21. Το 2ο δεκάλεπτο πήγαινε κυριολεκτικά πόντο πόντο με συνεχόμενες εναλλαγές στο προβάδισμα. Εξαιρετικός σε αυτό το σημείο του αγώνα ο Ρούσσος για τους BISONS ενώ οι Βήχος και Κωνσταντίνου ανέλαβαν το σκοράρισμα της ARTEMIS. Ο Καζαντζής με τρίποντο έκανε το 27-30 αλλά οι Κωνσταντίνου και Βήχος ξανά έκαναν το 33-30. Ο Ορέστης μείωσε προς στιγμήν αλλά ο Μαντέλος με σουτ έγραψε το 36-32 του ημιχρόνου.

Καταπληκτικό ξεκίνημα για την ARTEMIS στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου. Με τους Κωνσταντίνου και Βήχο κατάφερε να προηγηθεί με 43-36 παίρνοντας μια μικρή διαφορά. Οι BISONS όμως δεν το έβαλαν κάτω και με τον Αλέξη να σκοράρει 5 σερί πόντους και δυο απανωτά τρίποντα των Ορέστη και Ρούσσο έκαναν το 43-47 κάνοντας ολική ανατροπή. Μάλιστα οι Μπουλουτσίκος και Ορέστης έδωσαν αέρα 8 πόντων στην ομάδα τους. Ο Βήχος κατάφερε να μειώσει ενώ ο Παππάς με σουτ έκανε το 47-52.

Οι BISONS με απόλυτη σταθερότητα σε όλα τα δεκάλεπτα κατάφεραν να προηγηθούν με 47-61 στην αρχή του δεκαλέπτου με τους Καζαντζή να σκοράρει 4 πόντους και τον Τερζή να βάζει το 2ο έμμεσο τρίποντο του στο ματς. Η ARTEMIS όμως αντέδρασε με τον Μαντέλο και Χατζηγεωργιάδη Β. αλλά οι Ορέστης και Αλέξης κατάφεραν να απαντήσουν. Τα λεπτά παιρνούσαν υπερ των BISONS που προηγήθηκαν με 10 πόντους με τον Ορέστη. Ο Χατζηγεωργιάδης Γ. με τρίποντο έκανε το 60-67 ενώ το τελικό 61-69 έκανε ο Ορέστης με 2/2 βολές.

MVP της αναμέτρησης ο Ορέστης με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κωνσταντίνου με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στο καθοριστικό σημείο του 3ου δεκαλέπτου που από το -7 οι BISONS βρέθηκαν στο +7 με ένα σερί 14-0 και στο πολύ σταθερό 4ο δεκάλεπτο που διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας όντας και εξαιρετικά εύστοχοι στις βολές.