Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό , Bas.shock και Na Ala Team όταν κονταροχτυπήθηκαν στο πλαίσιο του game 1 των πλέι οφ της South Atlas League ΙΙ. Mετά από σαραντάλεπτη μάχη , οι πρώτοι επικράτησαν με την ελάχιστη δυνατή διαφορά καθιστώντας τον επαναληπτικό σε ένα must watch game !

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκαν με τους Μανδρώνη (5) και Μαυράκη (4) ωστόσο οι γηπεδούχοι παρέμειναν κοντά και με 5 σερί πόντους του Κάσση (5π) προσπέρασαν με 16-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι ομάδες "αγκαλιάστηκαν" σε ένα αέναο τανγκό, με τον ρυθμό να χαμηλώνει πηγαίνοντας πόντο πόντο. Λεκκός με 5 πόντους και Μαυράκης με 3 σκόραραν για τη Na Ala, ενώ οι γηπεδούχοι με τρίποντο του Καμαράτου, άλλους τρεις πόντους του Κάσση και το καλάθι του καπιτάνο pitbull κράτησαν με νύχια και δόντια το προβάδισμα (24-23) στο ημίχρονο.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά τη διακοπή. Οι bashokoi έσφιξαν την άμυνα και με τους Μπουλούμπαση (7), Μαράκη (5) και τον Beethoven Καραγιάννη (4) πήραν διψήφια διαφορά, καθώς στον αντίποδα μόνο ο Μενουδάκος (4π) έδειχνε πνοή. Σκορ τρίτης περιόδου 46-35.

Στην τελική ευθεία η NaAla Team σάλπισε αντεπίθεση ! Μανδρώνης (7) και Μενουδάκος (6) ήταν καθοριστικοί και παρέα με τους συνήθεις ύποπτους Λεκκό (4) και Μαυράκη (3) ροκάνισαν την απόσταση που χώριζε τις ομάδες. Ο pitΜπουλούμπασης ωστόσο με 7 ακόμα πόντους συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι κοκκινοπράσινοι (βασικά κόκκινοι με ολίγον από πράσινο στο σήμα) να μην απωλέσουν την πρωτοπορία. Κι όντως , ο Μενουδάκος μείωσε στους 3, ο Μανδρώνης με lay up στα 31" στον πόντο και έχασε τα δύο τελευταία σουτ, με το 57-56 να αφήνει τις πιθανότητες μοιρασμένες για τη ρεβάνς της επόμενης Κυριακής προσδίδοντας της δραματικό χαρακτήρα !

Η στατιστική αναπαράγει τα συμβάντα εντός αγωνιστικού χώρου. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (43-36%) και βολές (71-60%), εκτός των τριπόντων (11-21%). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (39-54), αλλά ήταν πιο δημιουργικοί (19-13 ασίστ), έκλεψαν παραπάνω μπάλες (13-8), έκαναν παραπάνω κοψίματα (6-3) και λιγότερα λάθη (10-19).

MVP του αγώνα ο Γιάννης Μπουλούμπασης με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων με double double ήταν ο Νίκος Μαυράκης έχοντας 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Κλειδί  με τη συνολική του απόδοση ήταν ο αλάνθαστος Αλέξανδρος Μαράκης που κατέγραψε 9 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στην άμυνα των νικητών και το προσηλωμένο τους gameplay σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο νήμα.