Στο πλαίσιο του 1ου αγώνα των play off της Α2 του ΟΑΚΑ και του 1ου group ανάμεσα σε Basketball Freaks και People Cafe, οι 2 ομάδες έδωσαν μια πραγματική παράσταση. Το παιχνίδι ήταν κλειστού σκορ, ντέρμπι και πολύ σκληρό. 44-49 ήταν το τελικό σκορ με το Café να παίρνει αβαντάζ 5 πόντων εν όψει του επαναληπτικού αγώνα!

Πλήρως ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι παίχτες τα έδωσαν όλα από το 1ο λεπτό και μας χάρισαν ωραίες στιγμές. Οι Freaks ξεκίνησαν καλύτερα και έφτασαν στο 12-6, αλλά με μια γρήγορη αντεπίθεση το Café έκανε το τελικό 12-12. 2 τρίποντα έβαλε ο Π. Κεχαγιάς για τους γηπεδούχους, ενώ 3 πόντους είχε ο Ευαγγέλου. 3 καλάθια πέτυχε ο Μυλωνάς για το People Café!

Το πόδι στο γκάζι πάτησε το Café στο 2ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τους αιφνιδιασμούς, τα ελεύθερα τρίποντα και την άμυνα γρανίτη, οι «καφετζήδες» κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. 6-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Freaks να μένουν πίσω με 7 πόντους. Καγκάδης και Πολίτσος είχαν από 3 πόντους για τους Freaks. 5 είχε ο εκπληκτικός Κασφίκης και 4 ο Μαρούλης για τους φιλοξενούμενους.

Οι Freaks ανέβασαν τον ρυθμό τους στην 3η περίοδο. Με ορθά οργανωμένες επιθέσεις και σωστές επιλογές κατάφεραν να μειώσουν κατά 3 πόντους την διαφορά (-4). 14-11 ήταν το επιμέρους σκορ με το People Café να κρατάει ακόμα τα ηνία του αγώνα. Από 3 πόντους πέτυχαν Πολίτσος και Καγκάδης, ενώ ακόμα 4 παίχτες είχαν από 1 καλάθι. Τα 2 τρίποντα του Κασφίκη έσωσαν και διατήρησαν ζωντανή την διαφορά για το Café.

Με την διαφορά στα 2 καλάθια όλα ήταν ανοιχτά στην 4η και τελευταία περίοδο. Σε αυτό το δεκάλεπτο είδαμε ομηρικές μάχες. Πολλά τρεξίματα, ένταση και πάθος. 12-13 ήταν το επιμέρους σκορ με το Café να παίρνει το αβαντάζ με μια διαφορά 5 πόντων. 44-49 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους πέτυχε ο Μυλωνάς, ενώ 4 είχε ο Μαρούλης. 9 είχε για τους ηττημένους ο Καγκάδης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Μυλωνάς με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 4 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 28 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Κανακόπουλος με 5 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 μπλοκ σε 27 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Μαρούλης με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1) και 1 λάθος σε 25 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα τρίποντα που πέτυχε το Café!