Στο πλαίσιο του 1ου αγώνα για τα playoff της Α2 του ΟΑΚΑ, οι All Star Survivors αναμετρήθηκαν με τους Blue Shark Neurolife. Το παιχνίδι αν και είχε χαμηλό σκορ ήταν ενδιαφέρον, με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα! 49-39 ήταν το σκορ του αγώνα με τους Survivors να παίρνουν αέρα 10 πόντων εν όψει του επαναληπτικού αγώνα!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησε από νωρίς η ομάδα των All Star! Με οδηγό τον φορτσάτο Αλέξη με 7 πόντους, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 11-6 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους «καρχαρίες» από 1 καλάθι είχαν 3 παίχτες. 4 πόντους πρόσθεσε στην συγκομιδή των Survivors ο Μέης.

Οι «καρχαρίες» απάντησαν στην 2η περίοδο. Με όπλα την άμυνα και την ευστοχία κατάφεραν να εκμηδενίσουν την διαφορά, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με την τρίποντη αλά buzzer βόμβα του Τομαρά να περάσουν μπροστά στο σκορ. 10-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους από 3 πόντους είχαν Πιτσίνιαγκας και Μέης. 5 είχε ο Τομαράς και 4 ο Μπίσκος για τους Blue Sharks.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Survivors στο 3ο δεκάλεπτο. Με οδηγό την άμυνα κατάφεραν να επιβληθούν. Δέχθηκαν 2 πόντους, πέτυχαν 11 και πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα. Η διαφορά έφτασε τους 8 πόντους. 7 πόντους είχε ο Μαντάς, ενώ 4 ο Μέης. Ο Μπίσκος είχε το μοναδικό καλάθι των Blue Sharks στο δεκάλεπτο.

Ισορροπημένο ήταν η 4η περίοδος. Οι 2 ομάδες αντάλλαζαν συνεχώς καλάθια. 17-15 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να σταθεροποιείται στους 10 πόντους. 49-39 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές από 4 πόντους είχαν Μαντάς, Πιτσίνιαγκας και Κυριακίδης. 5 είχε ο Τομαράς και 4 ο Καραγιάννης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Μέης με 11 πόντους, 18 ριμπάουντ (13-5), 2 ασίστ και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Τομαράς με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 40 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Αλέξης με 7 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 27 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την σκληρή άμυνα των Survivors!