Σε περίπατο μετέτρεψε το Τρένο το Game 1 του top8 των πλέι οφ του πρώτου γκρουπ της North Atlas League II φιλοξενόντας το High Post, καθώς επέβαλλε το ρυθμό του και πήρε διαφορά που καθιστά τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία !

Αρχικά βέβαια οι ομάδες ήταν σε ισορροπία προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Κιουρκτζόγλου (6), Πουλημένο (4) και το τρίποντο του Κουτρουμπή, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν με τον Μαντάκο (4), για το 13-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια το Τρένο έπαιξε χαλύβδινη άμυνα ! Με επιμέρους 13-1 και τους Σιαράβα και Πουλημένο (3π), περιόρισε το High Post σε μόλις 4 πόντους, για να πάρει διψήφια απόσταση (26-12) στου δρόμου τα μισά. 

Ο ρυθμός άνοιξε μετά την ανάπαυλα. Το Τρένο είχε πολλές λύσεις (Τσιμωτάς, Κουτρουμπής από 4π, Δημητρίου 3π), ενώ στην "δάγκωνε" και καθώς δέχθηκε μόλις 6 πόντους (Μαντάκος 3), άνοιξε την ψαλίδα ως το 43-18 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το Τρένο διεύρυνε κι άλλο την απόσταση καθώς οι Σιαράβας (8π), Πουλημένος και Σκούρας (από 4π) είχαν κέφια, με τον Γλύκα (6π) να είναι η μόνη ουσιαστική απειλή για το κουρασμένο High Post, με το τελικό 63-28 να είναι απολύτως δίκαιο !

Τα στατιστικά αποσαφηνίζουν τις στιγμές της αναμέτρησης. Οι νικητές σούταραν καλύτερα (δίποντα 66-26%, τρίποντα 13-0%,  βολές 40-33%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (54-28), ενώ μοίρασαν πιο πολλές ασιστ (17-5), έκαναν ένα παραπάνω κλέψιμο (10-9) και διέπραξαν πιο πολλά λάθη (15-11).

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Κώστας Κιουρκτζόγλου έχοντας 9 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 κλέψιμο. Καλύτερος των ηττημένων o Δημήτρης Μαντάκος που σημείωσε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Σπύρος Σκούρας με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη λειτουργία των νικητών και την άμυνα τους μετά το πρώτο δεκάλεπτο.