Πάλεψαν οι Old Boys στη ρεβάνς του 44-52 απέναντι στους Beasleys για το top8 των πλέι-οφ της South Atlas League II, αποδίδοντας πολύ καλά για 35 λεπτά, ωστόσο τους πρόδωσαν οι δυνάμεις τους και τα φάουλ που φορτώθηκαν, με τους "Μπιζ" να πατούν το γκάζι στο τέλος και να κατακτούν την πρόκριση στην τετράδα, παρά την ήττα, όπου και θα συναντήσουν τους Forty Plus.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ελέγχοντας το ρυθμό και με τους Δημητρουλή, Κοντογιάννη (από 4π) και το τρίποντο του Ηλιού έφτασαν στο +6, ενώ οι αντίπαλοι τους σκόραραν επίσης από τα 6.75 με τους Γιαννούλια και Α.Καραγιαννίδη, για το 13-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το τέμπο παρέμεινε χαμηλό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Οι Old Boys σκόραραν με τους Νινιό (4) και Τσατσάνη (3), με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με τους Δραγκιώτη (5), Α.Καραγιαννίδη (4) και Θοεφανάκη (3), με το σκορ να είναι στο 24-22 στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα και έτρεξαν ένα επιμέρους 15-2 με πρωταγωνιστές τους Ηλιού (5) και τα τρίποντα των Τσατσάνη και Κοντογιάννη φτάνοντας στο +15 που τους έδινε την πρόκριση. Ωστόσο οι "Mπιζ" αντέδρασαν με τον Θεοφανάκη (4) και το απίθανο buzzer beater του Α.Καραγιαννίδη από τη σέντρα, μιεώνοντας σε 41-33 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία ο Α.Καραγιαννίδης ήταν απολαυστικός. Έκλεψε πολλές μπάλες και με 14 πόντους οδήγησε σε πιο ήρεμα νερά την ομάδα του, που ωστόσο χρειάστηκε την τρίποντη συνδρομή του Ακαρέπη. Μπήκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, μπουμπούνισε δύο συνεχόμενα και μετέτρεψε το εύθραυστο 46-38 στο πιο διαχειρίσιμο 46-44. Οι Old Boys έχοντας φορτωθεί με φάουλ έκαναν την ύστατη πρσπάθεια με τους Τσατσάνη (5) και Ηλιού (4π) με τον Δημητρουλή να σημειώνει με τρίποντο τη νίκη γοήτρου με 55-53 στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τους !

Στα ομαδικά στατιστικά, οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (39-23%) παρά τρίποντα (23-27%) ή βολές (43-71%). Πήραν τα ριμπάουντ (47-42), μοίρασαν τετραπλάσιες τελικές πάσες (12-3), είχαν τα μισά κλεψίματα (5-10) και παραπάνω λάθη (14-5).

MVP της αναμέτρησης ήταν ο αλάνθαστος Αντώνης Κοντογιάννης με 7 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο εξίσου "αλάνθαστος" Άγγελος Καραγιαννίδης με 28 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 κλεψίματα.

Παίκτης «κλειδί» για τους νικητές ήταν ο Θανάσης Ηλιού με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο φίνις των "Μπιζλις" και το δίδυμο Α.Καραγιαννίδη και Ακαρέπη σε αυτό το διάστημα.