Οι ANARXOI PISTOLS είχαν το ξεκάθαρο πλεονέκτημα μετά τη νίκη με 15 πόντους στο 1ο ματς και παρά την ήττα με 47-53 πήραν την πρόκριση απέναντι στους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 6-2 με τους Λαυκίδη, Τύρο και Μπανταβάνη. Ο Βρεττός όμως με έμμεσο τρίποντο και ο Βασίλης Ασημακόπουλος με σουτ έκαναν το 6-5. Μάλιστα με 4 πόντους του Σοφούλη και τρίποντο του Ν. Ασημακόπουλου το σκορ έγινε 8-12. Ο Δρακόπουλος με δικό του τρίποντο μείωσε αλλά δυο καλάθια του Βρεττού έκαναν το 11-16.

Οι Σοφούλης και Ασημακόπουλος Β. έδωσαν προβάδισμα 8 πόντων στην ομάδα τους αλλά με νέο τρίποντο του Δρακόπουλου και καλάθι του Γιοβάνη έγινε το 16-19. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεφύγουν ξανά με 6 με τους Σοφούλη και Βρεττό αλλά οι Μπανταβάνης και Ραβαζούλας μείωσαν ξανά. Το τελικό 22-27 του ημιχρόνου έκανε ο Βρεττός.

Ο Σοφούλης με τρίποντο έκανε το +8 αλλά ο Δρακόπουλος με έμμεσο τρίποντο απάντησε αμέσως. Ο Βρεττός έκανε το 25-32 και ο Γιοβάνης με τρίποντο το 28-32. Με ένα μικρό σερί όμως των φιλοξενούμενων έγινε το 28-37 δίνοντας ελπίδα στους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ. Ο Γιοβάνης όμως με δυο τρίποντα έκανε ξανά τη διαφορά για τους PISTOLS. Παρόλα αυτά με νέα ψυχικά αποθέματα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο +8 στο δεκάλεπτο με τους Βρεττό και Σοφούλη.

Οι ANARXOI PISTOLS άρχισαν να αγχώνονται καθώς οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ αν και μόλις με 6 παίχτες στον αγώνα κατάφεραν να πλησιάσουν τη διαφορά του πρώτου ματς. Στο 4ο δεκάλεπτο όμως καταλυτικός παράγοντας της πρόκρισης ήταν ο Μπανταβάνης. Σκόραρε για το 38-44 ενώ οι Γερονικολόπουλος και Βρεττός έκαναν το 38-48. Με τρίποντο όμως του Τύρου η διαφορά έπεσε στους 7. Στη συνέχεια ο Μπανταβάνης πήρε το όπλο του και με 6 σερί πόντους του έκανε το 47-51. Το τελικό 47-53 έγραψε ο Σοφούλης με σουτ.

MVP της αναμέτρησης ο Μπανταβάνης με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

για τους νικητές του αγώνα ξεχώρισε ο Βρεττός με 22 πόντους και 23 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: η διαφορά του πρώτου ματς σε συνδυασμό της κόπωσης των ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΩΝ έφερε την πρόκριση στους γηπεδούχους. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο MVP Μπανταβάνης που σκόραρε 8 πόντους στην τελευταία περίοδο και κάποια κρίσιμα τρίποντα σε σημείο που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν.