Για τον επαναληπτικό του Top8 των πλέι-οφ της West Atlas League ΙΙ το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sport οι Avengers  αντιμετώπισαν τους Last Chance με τους δεύτερους να παίρνουν τη νίκη όπως και στο πρώτο παιχνίδι και συνάμα την πρόκριση για την τετράδα της δυτικής περιφέρειας, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αμόλα Καλούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά με το δίδυμο Ανδρέϊκου και Σφογγάρη (από 8π) σε καλή κατάσταση, και παίζοντας αποτελεσματική άμυνα δεχόμενοι μόλις επτά πόντους (Παπαδημητρίου 4), προηγήθηκαν με τριπλό σκορ (7-21) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά πήγε ως το +18 στη συνέχεια (Ανδρέϊκος 4, ΜΙχαλακάκος και Κουσούλης από ένα τρίποντο), με τους γηπεδούχους να μειώνουν προς το τέλος του ημιχρόνου χάρη στους Αναγνωστάκη (6), Παπαδημητρίου (4) και Βρεττό (3) σε 24-35.

Ο ρυθμός κατέβηκε μετά τη διακοπή. Παρόλα αυτά οι Last Chance με τον Γ. Νικολόπουλο (7π) δραστήριο κράτησαν διψήφιες αποστάσεις, ενώ Παπαδημητρίου (4) και Αναγνωστάκης (3) απαντούσαν σποραδικά για τους "Εκδικητές" με το σκορ να διαμορφώνεται σε 33-48 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κυριάρχησε το ελεύθερο μπάσκετ. Οι Last Chance κατέβασαν ταχύτητα, πλην του Κουσούλη (8π), ενώ οι Avengers  βρήκαν χώρους και με τους Βουράκη (9), Βρεττό (6) και Ανανγωστάκη (5) μείωσαν ως το τελικό 55-60.

Η ομαδική στατιστική αναπαριστά σε αριθμούς ότι είδαμε στο παρκέ. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (28-40%) και βολές (33-83%) παρά δίποντα (37-36%), πήραν τα ριμπάουντ (30-41), ήταν πιο δημιουργικοί (14-17 ασιστ), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (13-7) και υπέπεσαν σε παραπάνω λάθη (11-20).

Mvp : O αλάνθαστος Κώστας Σφογγάρης που είχε 10 πόντους, 4 ριμπάουντ & 5 ασιστ. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο καπιτάνο Μάκης Παπαδημητρίου με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Κλειδί : O πρώτος σκόρερ Δημήτρης Κουσούλης με 17 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Οι νικητές πήραν διαφορά και δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα. Ειδική μνεία στο πολύ καλό κλίμα μεταξύ των αγωνιζομένων !