Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Heat για να σφραγίσουν το βράδυ της Κυριακής την πρόκριση τους στα ημιτελικά της South Atlas League II φιλοξενούμενοι από τους Cool Dynamic στον Κορυδαλλό ζευγαρώνοντας τις νίκες τους.

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Αρβανιτάκη (7) και Τ.Παρασκευόπουλο (4), ενώ οι αντίπαλοι τους ήταν στο κατόπι τους χάρη στον Ράπτη (7) και το τρίποντο του Μπουλούμπαση, για το 12-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με το ρυθμό να μένει χαμηλός. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τα τρίποντα των Μαυράκη και Μπουλούμπαση, ενώ στην άλλη πλευρά ο Ν. Παρασκευόπουλος (5π) ήταν ο πιο δραστήριος, με τους Heat να προηγούνται με βραχεία κεφαλή (23-24) στο τέλος του ημιχρόνου.

Οι Heat έπαιξαν καλύτερη άμυνα μετά την ανάπαυλα. Δέχθηκαν μόλις 6 πόντους (Πατρικαρέας 3), με τους Αρβανιτάκη και Βιλλιώτη (από 3π) να τους δίνουν αέρα επτά πόντων (29-36) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι μοίρασαν περαιτέρω το χρόνο συμμετοχής, με τους Χριστοδούλου και Φωτόπουλο (από 6π) να πρωταγωνιστούν φτάνοντας σε διψήφια διαφορά, ενώ στον αντίποδα ο Ράπτης (5π) συνέβαλε στο τελικό 37-51 !

Τα στατιστικά αναπαριστούν τα συμβάντα της αναμέτρησης. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (34-42%) παρά τρίποντα (17-13%),  ή βολές (55-25%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (38-43), μοίρασαν παραπάνω τελικές πάσες (11-14), έκαναν πιο πολλά κλεψίματα (8-17) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (21-11).

Mvp του αγώνα με double double αναδείχθηκε ο Στέφανος Αρβανιτάκης που είχε 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο εξίσου "διπλός" Ιάκωβος Ράπτης καταγράφοντας 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Κλειδί του αγώνα :  Ο Γιάννης Φωτόπουλος με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κοψίματα & 1 λάθος.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση :  Οι νικητές απέδωσαν όσο χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν πλέον τη Na Ala Team!