Η ARTEMIS κατάφερε να κερδίσει και να καλύψει την διαφορά των 8 πόντων του πρώτου αγώνα απέναντι στους DE TROI BISONS με 42-52.

Η σειρά ήταν ντέρμπι και φάνηκε καθώς κρίθηκε στους 2 πόντους διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά με 1-5 με τους Κωνσταντίνου και Χατζηγεωργιάδη Β. Ο Καζαντζής όμως με τρίποντο έκανε το 4-5. Και πάλι ο Χατζημπίλ με τους Κωνσταντίνου και τρίποντο του Χατζητζόρτζ έκαναν το 4-12. Οι Καζαντζής και Αλέξης κατάφεραν να μειώσουν ενώ το 9-15 έκανε ο Βάγιας με 1/2 βολές.

Οι γηπεδούχοι στις αρχές του 2ου δεκαλέπτου μείωσαν με τους Μπουλουτσίκο και Καζαντζή αλλά ο Κωνσταντίνου με σουτ και 2 τρίποντα του Χατζημπιλ έγινε το 14-23. Ο Σιαρές με τρίποντο και 1/2 βολές έγραψε το 18-23. Την σκυτάλη ανέλαβε ο έτερος αδερφός και με 5 πόντους του ο Χατζηγεωργιάδης Γ. έκανε το 18-28. Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και με τους Λαγογιάννη και Καζαντζή μείωσαν σε 22-14.

Οι Bisons μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο και με καλάθια των Σιαρέ, Μπουλουτσίκου και Αλέξη μείωσαν στους 2. Μάλιστα με τρίποντο του Σιαρέ έγινε το 33-33 φέρνοντας πιο κοντά την ομάδα του στην πρόκριση. Με έμμεσο τρίποντο του Διονυσόπουλου και σουτ του Χατζημπιλ η ARTEMIS πέρασε ξανά μπροστά αλλά 2 τρίποντα των Σιαρέ και Καζαντζή έβαλαν φωτιά στο ματς δίνοντας το προβάδισμα στους BISONS.

Το τελευταίο δεκάλεπτο θα ήταν συνταρακτικό καθώς παιζόταν μια ολόκληρη πρόκριση. Η ARTEMIS είχε έρθει αποφασισμένη να κυνηγήσει την τύχη της. Με φοβερό ξεκίνημα με σερί 10-0 με τους Κωνσταντίνου και τα αδέρφια Χατζηγεωργιάδη έκανε το απόλυτο come back και έφτασε στο +9. Ο Αλέξης μείωσε ενώ ο Βήχος με το πρώτο και πιο κρίσιμο καλάθι του έκανε το 41-50. Ο Σιαρές με 1/2 βολές έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του αλλά και πάλι ο Βήχος με 2/2 βολές έκανε το 42-52! Η πρόκριση ήταν στα χέρια της ARTEMIS, ο Αλέξης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα και έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια παλικαρίσια πρόκριση με ανατροπή!

MVP της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνου με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

για τους BISONS ξεχώρισε ο Καζαντζής με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Βήχο να αποδεικνύεται λίρα εκατό με τους 4 πόντους. Το πείσμα της ARTEMIS στο φοβερό ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου έκανε την διαφορά.