Το βράδυ της Κυριακής για τον επαναληπτικό του top8 των πλέι-οφ της South Atlas League II η Na Ala Team αντιμετώπισε τους Ba.Shock, και έχοντας ηττηθεί με έναν πόντο στο πρώτο παιχνίδι χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης για να προκριθεί !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και με τους Μαράκη (5), Ζαχαριουδάκη και Καμαράτο (από 4π) πήραν το προβάδισμα καθώς οι αντίπαλοι τους ήταν άστοχοι (Μαυράκης 4). Σκορ πρώτης περιόδου 10-15.

Οι Bashokoi έφτασαν ως το +8 με τον Καραγιάννη (5) και τον Κάσση (3), όμως ο Μαυράκης (7π) με τον Λεκκό μείωσαν στο 25-28 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Λεκκός πήρε μπρος για τους γηπεδούχους μετά την ανάπαυλα και πετυχαίνοντας 9 πόντους έβαλε την ομάδα του μπροστά, καθώς στην αντίπερα όχθη σκόραραν μόλις 8 πόντους ( Μπουλούμπασης, Ζαχαριουδάκης, Καμαράτος και Καραγιάννης από 2), με συνέπεια το 40-36 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του γκραν κινιόλ. Οι Bashokoi έκλεψαν μπάλες και με τον Κάσση προηγήθηκαν με 45-46 όμως ο Μαυράκης (4), μετά από επιθετικό ριμπάουντ σκόραρε στέλνοντας τη σειρά την παράταση.

Εκεί η Na Ala Team ήταν πιο ψύχραιμοι και με το ντούετο Λεκκού (6) και Μαυράκη (4) να κάνει τη δουλειά προηγήθηκε. Ο Καμαράτος (5π) προσπάθησε αλλά οι 2/8 βολές των Bashockων δεν τους επέτρεψαν να επικρατήσουν, με τους "μαύρους" να παίρνουν τη μεγάλη πρόκριση για την τετράδα, με το τελικό 57-53, όπου και θα αντιμετωπίσουν τους Heat !

 

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα βολές (70-35%, κάτι που έμελλε να είναι καθοριστικό), παρά εντός πεδιάς (δίποντα 33.9 - 34.0 %, τρίποντα 4-16%)/ Κυριάρχησε στα ριμπάουντ (66-47), μοίρασε λιγότερες ασιστ (11-14), είχε ένα λιγότερο κλέψιμο (10-11) και πιο λίγα επίσης λάθη (13-19).

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Νίκος Μαυράκης έχοντας 20 πόντους, 18 ριμπάουντ,1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξανδρος Μαράκης με 8 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Κλειδί του αγώνα αποτέλεσε ο πρώτος σκόρερ Δημήτρης Λεκκός σημειώνοντας 25 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως ήταν η υπεροχή των νικητών στο ζωγραφιστό και η αστοχία στις βολές στην παράταση για τους ηττημένους.