Στο πλαίσιο του 2ου αγώνα του 2ου  ημιτελικού της Α3, οι Trelakers αναμετρήθηκαν με τους Orlando Tragic. Το Orlando κατάφερε να πάρει 1 αβαντάζ 4 πόντων από τον 1ο αγώνα της σειράς (61-57), αλλά όλα θα κρίνονταν από την 2η αναμέτρηση μεταξύ των 2 μεγαθηρίων! Μπορεί οι Trelakers να προηγήθηκαν μέχρι και με 15 πόντους, αλλά το ηρωικό Orlando γύρισε το ματς τούμπα και πήρε την νίκη, αλλά  και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό! 47-56 ήταν το τελικό σκορ!

Οι Trelakers ξεκίνησαν «καυτοί» στο 1ο δεκάλεπτο. Με ορθό πλάνο, τρομερή άμυνα και τον Γκόριτσα σε μέρα καριέρας έκλεισαν την περίοδο στο +15. 22-7 ήταν το επιμέρους σκορ με το Orlando να παίζει νωχελικά και «υπνωτισμένα». Για τους γηπεδούχους 12 πόντους πέτυχε ο Γκόριτσας. 4 έβαλε ο Ντάσιος και 3 ο Χριστακίδης για τους Tragic.

Η 2η περίοδος ήταν ή ίδια παράσταση, αλλά με διαφορετικούς ρόλους. Το Orlando συνήλθε από το κάζο του 1ου δεκάλεπτου και πάτησε το πόδι στο γκάζι. Το επιμέρους σκορ ήταν 7-22 . Η διαφορά εκμηδενίστηκε και οι Trelakers ξεκίνησαν πάλι από το 0. Από 1 καλάθι πέτυχαν 3 παίχτες για τους γηπεδούχους. Για το Orlando από 5 πόντους έβαλαν Γκόρος και Αβαράκης. 4 είχε ο Ντάσης και άλλους τόσους ο Χριστακίδης.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο. Η κούραση και η πίεση άρχισαν να επηρεάζουν και τις 2 ομάδες. Το επιμέρους σκορ ήταν 13-13 και το σκορ που έδειχνε ο πίνακας έλεγε 42-42! Για τους Trelakers 5 πόντους πέτυχε ο Βαρθαλίτης, ενώ 4 είχε ο Γκόριτσας. 4 είχε επίσης για το Orlando ο Γκόρος. Σε 1 τρίποντο ευστόχησε ο Αβαράκης.

Με το σκορ ισόπαλο και το αβαντάζ των Tragic στους 4 πόντους, όλα θα κρίνονταν στην 4η περίοδο. Μπορεί οι Trelakers να προηγήθηκαν και να το προσπάθησαν, αλλά στα τελευταία λεπτά το Orlando πάτησε το πόδι από το γκάζι, δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας και πήρε την νίκη, αλλά και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό! 5-14 ήταν το επιμέρους σκορ. 47-56 έληξε το παιχνίδι. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Ντάσιος. Σε 1 τρίποντο ευστόχησε για τους ηττημένους ο Γώγος!

Player of the game ήταν ο Δ. Ντάσιος με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ (10-3), 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 38 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Γκόριτσας με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ (6-0), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 37 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Σ. Κομιανός με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 31 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το νεύρο και το πάθος που έβγαλε η ομάδα του Orlando στο 2ο ημίχρονο!