Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της Α3 κατηγορίας οι Ionians αναμετρήθηκαν με τους Last Dancers. Το παιχνίδι με εξαίρεση το 1ο δεκάλεπτο ήταν μονόπλευρό με τους Ionians να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους. 74-61 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να δημιουργούν 1 μεγάλο αβαντάζ εν όψει του 2ου αγώνα!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν με πολύ πάθος. Οι Dancers ξεκίνησαν καλύτερα φτάνοντας στο 1-11! Οι Ionians αντέδρασαν άμεσα και έχοντας οδηγό τον Μαρούλη έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -1! 14-15 ήταν το επιμέρους σκορ. 3 καλάθια πέτυχε για τους γηπεδούχους ο captain Μαρούλης. Από 4 πόντους είχαν έκαστοι οι Λυντέρης Σ. και Χ.!

Οι Ionians «πάτησαν» τους Dancers στην 2η περίοδο. Με όπλα την ταχύτητα, την οργάνωση και την άμυνα έστειλαν την διαφορά στους 17 πόντους! Οι Dancers δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν, έχασαν τα βήματα τους και έμειναν αρκετά πίσω στο σκορ! 29-11 έληξε η περίοδος. Ο Μπιρζαμάνης με 13 πόντους έδειξε τον δρόμο για τους Ionians. Άλλοι 3 παίχτες σκόραραν πίσω από την γραμμή του τρίποντου. 4 είχε ο Λυντέρης Χ. και από 3 Λυντέρης Σ. και Παπαναστασίου για τους Dancers!

H διαφορά έφτασε τους 21 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Ionians δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, έστειλα την διαφορά σε μεγαλύτερα ύψη και κατατρόπωσαν τους Dancers. 14-10 ήταν το σκορ στην περίοδο αυτή. Σερβίου και Κοντός έβαλαν από 3 για τους γηπεδούχους. 2 ακόμα καλάθια έβαλε ο Χ. Λυντέρης για τους εκτός ρυθμού φιλοξενούμενους.

Οι Dancers δεν τα παράτησαν. Με πάθος, πυγμή και πλάνο μειώσαν αισθητά την διαφορά. Την έριξαν στους 13 πόντους βγάζοντας πολύ ενέργεια. 17-25 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Ionians να πληρώνουν τα λάθη τους. 74-61 έληξε ο αγώνας. Για τους νικητές 7 είχε ο Μπιρζαμάνης και 4 ο Σερβίου. 12 είχε ο Σ. Λυντέρης και 5 ο Σουσανίδης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Μπιρζαμάνης με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ (2-3), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Λυντέρης με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 34 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Κοντός με 12 πόντους, 2 ριμπάουντ (1-1) και 1 λάθος σε 13 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το 2ο δεκάλεπτο των γηπεδούχων!