Για το game 1 του top8 της North Atlas League 3 οι μόλις πέντε διαθέσιμοι Trelakers κοντραρίστηκαν την Κυριακή με το Χάος και μετά από μια αναμέτρηση με δραματικό χαρακτήρα πήραν μια οριακή νίκη με 55-53 που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα και προηγήθηκαν με τους Βαρθαλίτη και Ζέρβα (από 6π) ωστόσο έχασαν τον Φλωρόπουλο με τραυματισμό , με το σκορ στο 7-2 και έμειναν με 4 παίκτες. Οι αντίπαλοι τους τήρησαν το φερ-πλέι ακολουθώντας, και ανέκαμψαν χάρη στους Λάμπο (4) και Αλεξόπουλο (3) για να προσπεράσουν με 8-13 και κράτησαν την πρωτοπορία ως το τέλος της πρώτης περιόδου με 12-1.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι "Τρέλοι" με το ντουέτο Βαρθαλίτη (8) και Ζέρβα (6) και το καλάθι του Γώγου έτρεξαν ένα 9-0 αναλαμβάνοντας τα ηνία του παιχνιδιού. για το Χάος αρκετοί σημείωσαν από 2 πόντους (Πούλος, Ε.Μπεσλίκας, Αλεξόπουλος, Μπαλάσης και Γ. Μπεσλίκας) παραμένοντας κοντά στο σκορ, με το ημίχρονο να κλείνει στο 28-23.

Οι "Τρελοί" με τον Ζέρβα να κάνει ότι περνά από το χέρι του (10 πόντοι) έφτασαν ως το +9, με τον Πούλο να αποτελεί το αντίπαλο δέος, καθώς με 12 προσωπικούς πόντους και δύο τρίποντα έφερε το Χάος σε απόσταση βολής (42-40) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία είχαμε δραματική εξέλιξη. Οι φιλοξενούμενοι με τον Λάμπο (9π) να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες , ειδικά μετά την απώλεια του Πούλου λόγω τραυματισμού, όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά και βρέθηκαν μπροστά με 49-51. Σε εκείνο το σημείο μίλησαν οι Ζέρβας (7) και Γώγος (4) καθώς με σερί 6-0 διαμόρφωσαν το 55-51, με τον Αλεξόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 55-53 που αφήνει σχεδόν μοιρασμένες τις πιθανότητες και για τα δύο συγκροτήματα για τη ρεβάνς !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα βολές (50-31%) από ότι δίποντα (43-52%) ή τρίποντα (0-21%) . Υστέρησαν στα ριμπάουντ (34-40), έδωσαν  λιγότερες τελικές πάσες (2-6), είχαν ένα παραπάνω κλέψιμο (5-4) και τα ίδια λάθη (από 9).

MVP:  Ο πρώτος σκόρερ Μαρσέλο Ζέρβας έχοντας 29 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double ο Παναγιώτης Λάμπος με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης-Κλειδί: Με double figures o Πέτρος Βαρθαλίτης που κατέγραψε 18 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς: Στην απόδοση του Ζέρβα, και το καθαρό μυαλό των νικητών στο τέλος !