Στο πλαίσιο του 2ου αγώνα της προημιτελικής φάσης της Α3 ανάμεσα σε Terror East και Last Dancers είδαμε έναν ενδιαφέρον και σκληρό αγώνα. Με το σκορ της 1ης αναμέτρησης να είναι 49-48 υπέρ των Dancers, όλα θα κρίνονταν σε αυτό τον αγώνα. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 3 δεκάλεπτα. Οι Last Dancers ανέβασαν ρυθμό στην 4η περίοδο και πήραν την νίκη, την άνοδο στην Α2 και την πρόκριση στα ημιτελικά! 50-68 ήταν το τελικό σκορ!

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο παρκέ στο 1ο δεκάλεπτο. Με ορθές άμυνες και μερική ευστοχία δημιούργησαν μια διαφορά 5 πόντων. 11-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «τρομοκράτες» να ξεκινάνε κάπως νωχελικά. 4 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Τάτσης και 3 ο Μπόζας. Από 2 καλάθια είχαν για τους Dancers Σουσανίδης, Κλαυδιανός και Ξυνός.

Η διαφορά έφτασε τους 7 πόντους στην 2η περίοδο. Κάθε φορά που οι Terror East πλησίαζαν στο καλάθι, οι Dancers ξέφευγαν ξανά στους 5-8 πόντους. 13-15 ήταν το επιμέρους σκορ με το παιχνίδι να γίνεται πιο σκληρό, αλλά και πιο αργό. Τον χαβά του με 6 πόντους συνέχισε ο Τάτσης, ενώ 1 τρίποντο πέτυχε ο Μπόζας. Για τους φιλοξενούμενους 8 πόντους έβαλε ο Σ. Λυντέρης.

Την διαφορά κατά 4 πόντους μείωσαν οι Terror East. Η πίεση της παρέας του Γιουλούντα έπιασε τόπο. Οι Terror East έκαναν outscore 16-12 τους νεώτερους Dancers και πλησίασαν αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τρόπο να κρατήσουν την διαφορά σε μεγαλύτερα πλαίσια (3+1 πόντοι). Ασταμάτητος ξανά με 8 πόντους ήταν ο Τάτσης. Σειρά στο σκοράρισμα για τους Dancers με 6 πόντους πήρε ο Κλαυδιανός.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Last Dancers στην 4η περίοδο. Με όπλο την ταχύτητα και την ενέργεια, έστειλαν την διαφορά στους 18 πόντους και πήραν την νίκη-πρόκριση-άνοδο. 40-58 ήταν το τελικό σκορ με τους Terror East να κάνουν 1 ωραίο run στο πρωτάθλημα. 10-25 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές 10 είχε ο Κλαυδιανός, 6 ο Σουσανίδης και 5 ο Σ. Λυντέρης. Από 3 πόντους είχαν Τάτσης, Καλοπήτας και Τσόλιας για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Σουσανίδης με 13 πόντους, 13 ριμπάουντ (9-4), 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Τάτσης με 21 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0) και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Σ. Λυντέρης με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη σε 34 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα σουτ του Κλαυδιανού στο 4ο δεκάλεπτο!