Στο πλαίσιο του 2ου αγώνα της φάσης των 8 για την Α3 κατηγορία, το Χάος αναμετρήθηκε με την ομάδα των Trelakers. Με το σκορ του 1ου αγώνα να είναι 55-53, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν 1 μικρό αβαντάζ, αλλά σίγουρα όλα θα κρίνονταν στο ματς της Τετάρτης. Οι 2 ομάδες τα έδωσαν όλα στο παρκέ και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό! 39-41 ήταν το τελικό σκορ με τους Trelakers να περνάνε στα ημιτελικά και να εξασφαλίζουν την άνοδο στην Α2!

Πολύ κακό επιθετικά ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν νευρικά, προφανώς επηρεασμένες από το τρακ. 4-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν μια διαφορά 5 πόντων! Για το Χάος τους 4 πόντους της ομάδας τους πέτυχε ο Καθαράκης. 5 διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι Trelakers!

Ο ρυθμός και το τέμπο ανέβηκαν κατακόρυφα στην 2η περίοδο. Οι 2 ομάδες πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έτρεξαν στο παρκέ και βρήκαν τα πατήματα τους. Η διαφορά έφτασε τους 8 πόντους με τους Trelakers να έχουν σταθερά στα χέρια τους τα ηνία του αγώνα. 13-16 ήταν το σκορ με το Χάος να έχει αμυντικά πρόβλημα. Τον χαβά του με 5 πόντους συνέχισε ο Καθαράκης με τον Πούλο να ακολουθεί με 3. Για τους φιλοξενούμενους κουπί με 5 πόντους τράβηξε ο Βαρθαλίτης. 4 είχε ο Γκόριτσας.

Στην αντεπίθεση πέρασε το Χάος στο 3ο δεκάλεπτο. Με όπλο την άμυνα και τα fast break κατάφερε να μετατρέψει το -8 σε -1! Οι Trelakers έριξαν τον ρυθμό τους και τιμωρήθηκαν. 12-5 ήταν το επιμέρους σκορ. 5 πόντους ακόμα πέτυχε για το Χάος ο Καθαράκης. 5 είχε και ο Γκόριτσας για τους Trelakers.

Η τελευταία περίοδος ήταν σκληρή. Με την διαφορά στους 3 πόντους (2 από το 1ο ματς) οι Trelakers είχαν τον 1ο λόγο. Μπορεί το Χάος να προσπάθησε και να έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά όρθια και να κερδίσουν το παιχνίδι και την πρόκριση. 10-11 ήταν το επιμέρους και 39-41 το τελικό σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Σαπέρας. Πούλος και Λάμπος είχαν από 4 για το Χάος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Βαρθαλίτης με 9 πόντους, 16 ριμπάουντ (12-4), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 33 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Γκόριτσας με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1) και 2 κλεψίματα σε 31 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνα των Trelakers!