Την άνοδο στην Atlas League 2 αλλά και την παρουσία τους στο Final Four της North Atlas League 3 έκλεισαν την Κυριακή οι Orlando Tragic καθώς νίκησαν για δεύτερη φορά τους Munchies Reloaded !

Οι "Τραγικοί" ήταν καλύτεροι εξαρχής και με τους Αβαράκη (7) & Ντάσιο (4) έφτασαν σε διψήφια διαφορά από νωρίς χάρη σε ένα σερί 9-0. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τον Αδαμόπουλο (5), δίχως να μειώσουν σημαντικά, με την πρώτη περίοδο να τελειώνει με το σκορ στο 9-20.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ως το +15 με τους Ντάσιο, Αβαράκη (από 4π) και το τρίποντο του Γκόρου, όμως οι Munchies αντέδρασαν με σερί 12-0 μειώνοντας σε απόσταση ενός σουτ χάρη στα τρίποντα του Λεντζάκη (6π) και τον Καρανίκα (4). Τον τελευταίο ωστόσο λόγω τον είχαν οι φιλοξενούμενοι καθώς με επιμέρους 2-8 ολοκλήρωσαν το ημίχρονο στο +9 (25-34) !

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη. Οι ομάδες έδωσαν βάρος στα μετόπισθεν, με την επιθετική συγκομιδή να είναι πενιχρή εκατέρωθεν. Για τους γηπεδούχους Ψαρράς, Καρανίκας και Αδαμόπουλος πέτυχαν από 2 πόντους, ενώ Χριστακίδης και Κουνας είχαν επίσης από 2 πόντους, με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 32-39.

Στην τέταρτη περίοδο , με την πρόκριση να έχει σχεδόν κριθεί είδαμε ελεύθερο μπάσκετ. Οι Tragic έλεγξαν την κατάσταση με τους Γκόρο (6) και Σαρακηνό (4), ενώ στον αντίποδα οι Munchies προσπάθησαν να πλησιάσουν στο τέλος με τους Αδαμόπουλο (7) και Καρανίκα (4) χωρίς όμως να κατορθώσουν να απειλήσουν άμεσα, με το τελικό 47-53 να κρίνεται δίκαιο.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 36-50%, τρίποντα 21-24%) παρά βολές (40-25%) . Μάζεψαν τα ριμπάουντ (35-47), έδωσαν παραπάνω ασιστ (6-13), είχαν τα ίδια κλεψίματα (από 6) και πιο πολλά λάθη (5-7).

MVP:  Ο αλάνθαστος Διονύσης Ντάσιος έχοντας 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double o δίχως λάθη Πέτρος Αδαμόπουλος με 18 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Παίκτης-Κλειδί: Ο επίσης αλάνθαστος Σεβαστιανός Αβαράκης που σημείωσε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Η πρόκριση κρίθηκε στην ποιότητα των νικητών και το πιο στρωμένο παιχνίδι τους και στις δύο αναμετρήσεις.