Οι Κ9 διπλασίασαν τις νίκες τους επί των μόλις πέντε διαθέσιμων Deflections στην πρώτη φάση των πλέι-οφ της Atlas League και πήραν άνετα την πρόκριση για τους οκτώ, όπου θα συναντήσουν τους Vip By Ariantique !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκλείδωσαν το ματς από τα πρώτα λεπτά. Με τον Χατζή ορεξάτο να σημειώνει 15 πόντους και τους Μυλωνά και Σταθιά να βοηθούν προηγήθηκαν με 5-18 . Ο Νικολαϊδης με τα τρίποντα του μείωσε σε 12-25 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Η διαφορά διευρύνθηκε στη συνέχεια. Χατζής, Τσιβράς και Τσάπαλος έβρισκαν με ευκολία το καλάθι, με τους Γιοβάνη και Μαζιώτη να προσπαθούν από την άλλη πλευρά, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 24-48.

Το θέαμα και το ελεύθερο παιχνίδι διατηρήθηκε και στην επανάληψη. Οι Κ9 πάτησαν το γκάζι με τον Χατζή και τον Μυλωνά να πυροβολούν ασταμάτητα, με τους Γιοβάνη, Παπακωνσταντίνου , Τσαφαντάκη και Νικολαϊδη να τους μιμούνται για λογαριασμό των Deflections. Το ασταμάτητο run n gun έφερε το 44-81 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά τα συγκροτήματα άφησαν το πόδι από το γκάζι. Οι γηπεδούχοι με τη δεδομένη κούραση παρήγαγαν μόλις οκτώ πόντους (Γιοβάνης 5 και Παπακωνσταντίνου 3) κυρίως από τα 6.75, με τον Τσάπαλο και τον Γιαννακό να ανταποδίδουν διαμορφώνοντας το τελικό 52-97.

MVP ποιός άλλος από τον Νίκο Χατζή ; Σκόραρε 41 πόντους με 7/9 τρίποντα , μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 2 τελικές πάσες, έκανε 3 κλεψίματα και είχε 2 λάθη. Καλύτερος για τους Deflections ήταν με double double ο Ανδρέας Γιοβάνης, με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Key player ήταν ο Άγγελος Μυλωνάς που μέτρησε 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ισάριθμα κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα και το βάθος του ρόστερ των νικητών.