Με 2 νίκες προκρίθηκαν οι RAINBOW απέναντι στους ELITHRIOUS με 58-79 αυτή τη φορά.

Ο Ράνης σκόραρε από κοντά ενώ ο Μπάλας με τρίποντο έκανε το 0-5. Ο Μπέλι μείωσε αλλά ο Ακρίβος με τη σειρά του σκόραρε τρίποντο. Οι Ζελμάνοβιτ και Λαμπρόπουλος με τρίποντο μείωσαν στους 2 για το 11-13.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο όμως με καλάθια των Ζαβρά και Ράνη η διαφορά έφτασε στους 7. Ο Μπέλι μείωσε για να απαντήσει ο Ζαβράς με 2/2 βολές. Οι Ζελμάνοβιτς και Λαμπρόπουλος μείωσαν στους 3 αλλά με σερί από τους Ράνη και Μαρόπουλο η διαφορά έφτασε ξανά στους 10. Ο Ζελμανοβιτς με τρίποντο μείωσε ενώ ο Κωνσταντινάκος έκανε το 25-31. Με τρίποντο το Μπάλα όμως και καλάθι του Ράνη έγινε το 25-37.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και σκόραραν με τους Ράνη και Μανίκα. Ο Λαμπρόπουλος μείωσε αλλά ο Μαρόπουλος με έμμεσο τρίποντο έκανε το 29-46. Ο Μπέλι από κοντά σκόραρε αλλά τρίποντο του Μπάλα και 2/2 βολές του Ζαβρά έφεραν το ματς στους 20 πόντους. Μάλιστα ο Ακρίβος με τρίποντο και βολές ανέβασε κι άλλο τη διαφορά. Οι Λαμπρόπουλος και Ζελμάνοβιτς κατάφερα να μειώσουν αλλά ο Ακρίβος με 2/2 βολές έκανε το 41-60. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με Ζελμανοβιτς και Λαμπρόπουλο αλλά ο Ακρίβος με τρίποντο και ο  Μόνος με σουτ απάντησαν αμέσως. Ένα μικρό σερί από τους Λαμπρόπουλο, Ζελμάνοβιτς και Μπέλι μάζεψε τη διαφορά αλλά με βολές των Ακρίβου, Μαρόπουλου και Ζαβρά η διαφορά έφτασε πάλι τους 22. Οι Μπέλι και Ζελμάνοβιτς έβγαλαν 2 αιφνιδιασμούς ενώ ο Μπάλας με τρίποντο έγραψε το τελικό σκορ.

MVP της αναμέτρησης ο Ράνης με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ο Ζελμάνοβιτς είχε 23 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Οι RAINBOW είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθώς ήταν ασυναγώνιστοι στη ρακέτα και στο τρίποντο.