Με δεύτερη νίκη στις λεπτομέρειες ολοκλήρωσαν το top16 των πλέι-οφ της Atlas League οι Chavaliers by Kave Home το βράδυ της Πέμπτης στο Sala Sports club όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Greek Bricks μετά από μια σκληρή μάχη που χαρακτηρίστηκε, αντίθετα με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, από τις αμυντικές επιδόσεις των ομάδων. Οι Chavs προκρίθηκαν στα προημιτελικά και περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Partouzan Vs Nothing But Net στο δρόμο που βγάζει στο Βελιγράδι !

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδανική εκκίνηση καθώς προηγήθηκαν με 9-2 χάρη στον Παπανικολάου και το τρίποντο του Σιαμήτρου, ωστόσο οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν με τους Ι. Ριζά και τις τρίποντες βόμβες του Δημητρακόπουλου. Ο Τριανταφύλλου ωστόσο ήταν εκείνος που έφερε μπροστά τους "Ιππότες" με 15-18 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι Chavs επέβαλλαν το τέμπο τους. Σφιχτοί στα μετόπισθεν (απειλούσαν μόνο οι Καραγιάννης και Εμπίογλου για τους Bricks) και με σερί 8-0 με βάση τα τρίποντα των Λογοθέτη, Τ. Αντωνόπουλου και την παραγωγικότητα του Παπανικολάου έφτασαν σε διψήφια διαφορά που σχεδόν διατήρησαν ως το ημίχρονο (26-35).

Μετά την ανάπαυλα άλλαξε το σκηνικό. Οι Greek Bricks αντεπιτέθηκαν περιορίζοντας τους αντιπάλους τους σε μόλις πέντε πόντους και με αιχμή του δόρατος τους Λάζιτς, Καραγιάννη και Εμπίογλου ισοφάρισαν σε 39-39 πριν ο Τ. Αντωνόπουλος με μια βολή σημειώσει το 39-40 στην εκπνοή της τρίτης περιόδου. 

Απο δω και κάτω η μάχη θύμισε το πρώτο παιχνίδι της σειράς σε ότι είχε να κάνει με την εξέλιξη και την αγωνία. Ο Λιάκας μπήκε στην εξίσωση για τους γηπεδούχους κάνωντας το 45-44. Σε εκείνο το σημείο όμως μίλησαν τα τρίποντα των παικτών του Βλαχονάτσιου ! Με τον Σ. Αντωνόπουλο και τον Αποσκίτη με δύο ριπές από τα 6.75 πήγαν στο +5 , όμως ο Λάζιτς μείωσε στο καλάθι 1'33" πριν τη λήξη ! Ωστόσο ο Λογοθέτης στα 39" έδωσε άερα τεσσάρων πόντων, με τους Τ. Αντωνόπουλο και Αποσκίτη να σφραγίζουν την επικράτηση της ομάδας τους με το τελικό 48-56 !

MVP αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Λογοθέτης. Είχε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος για τους Bricks ήταν ο Λούκα Λάζιτς με παρόμοιες επιδόσεις . Μέτρησε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Παπανικολάου που κατέγραψε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην εμπειρία, την άμυνα αλλά και τα δύο συνεχόμενα τρίποντα των νικητών λίγο πριν το τέλος, που τους έδωσαν το προβάδισμα σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι.