Το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, η Nothing but Net υποδέχθηκε την Partouzan για το game 2 της μεταξύ τους σειρά. Με το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα να είναι 72-66 υπέρ των «ροζ», η Partouzan είχε το πάνω χέρι στην σειρά. Μπορεί η NbN να προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε και εν τέλει γνώρισε την ήττα με σκορ 66-72!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Η Partouzan μπήκε πολύ δυνατά και φάνηκε. Πέτυχε 21 πόντους, δέχθηκε 15 και «σέταρε» τον ρυθμό του αγώνα. Για την Nothing but Net τα πράγματα ήταν δύσκολα εξ αρχής με την ομάδα του Κοτσίφη να αγωνίζεται με μόλις 6 παίχτες. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους πέτυχε ο Πόγκας και 4 ο Καραμάνης. 8 είχε ο τρομερός Παπανικολάου για την Partouzan. 4 είχε ο Πανούσκος και 3 ο Πάλλης.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Αργά και σταθερά η Partouzan διεύρυνε την υπέρ της διαφορά στους 12 πόντους. Η NbN δεν είχε τρόπο να μειώσει και προσπάθησε να μείνει όσο πιο κοντά στο σκορ μπορούσε. 14-20 έληξε το δεκάλεπτο. Για  την NbN 2 τρίποντα πέτυχε ο Κοτσίφης και 2 καλάθια ο Καραμάνης. Στην αντίπερα όχθη με τα δικά του 2 τρίποντα απάντησε ο Πάλλης. Παπανικολάου και Θεοδωρόπουλος ακολούθησαν με 4 πόντους έκαστος.

Στο 3ο δεκάλεπτο η Partouzan έφτασε μέχρι και το +18. Ξεκίνησε δυναμικά την περίοδο και επέβαλλε εκ νέου τον ρυθμό της. Περιόρισε τον Πόγκα και προσπάθησε να «καθαρίσει» το ματς. Η Nothing but Net δεν τα παράτησε και μείωσε την διαφορά στους 14. 17-19 ήταν το επιμέρους σκορ. Για την Nothing but Net  από 6 πόντους πέτυχαν ο Καραμάνης και Μπαμπάκος. 6 είχε ο Πάλλης και 4 ο Πανούσκος για τους προπορευόμενους.

Με την διαφορά στους 14 πόντους η Partouzan είχε τον 1ο λόγο για την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Nothing but Net δεν τα παράτησε. Έπαιξε τρομερό μπάσκετ και λίγο έλλειψε να γυρίσει τούμπα το ματς (έφτασε μέχρι το -3). 20-12 έληξε η περίοδος με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 66-72. Για τους νικητές 7 πόντους έβαλε ο clutch Γιαννούδης. 8 είχε ο Κοτσίφης και από 4 Πόγκας και Μπαμπάκος για τους ηττημένους που έπεσαν με ψηλά το κεφάλι!

Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Πανούσκος με 10 πόντους, 17 ριμπάουντ (9-8), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 32 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ε. Πόγκας με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4), 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Πάλλης με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2) και 1 λάθος σε 22 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την μεγάλη διαφορά που έχτισε η Partouzan στο 3ο δεκάλεπτο (+18)!