Στις νίκες επέστρεψε το Rainbow την Κυριακή στην Καισαριανή όταν για το Game 1 του top16 της Atlas League αντιμετώπισε τους ελλειπείς Εlitήριους by Pinguin.gr και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης πραγματοποιώντας εύκολα το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ξεδίπλωσαν εξαρχής τις αρετές τους στο παρκέ. Γρήγορο παιχνίδι από τον Μανίκα (5), καλό περιφερειακό σουτ από τους Λίππα (10), Μπάλα και Ακρίβο (από 3) και οντότητα στο ζωγραφιστό από τον Ζάβρα (6), για να προηγηθούν με 15-2 ! Οι αντίπαλοι τους σκόραραν μόνο με τους Λαμπρόπουλους (από 4π ο καθένας) και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 27-10 !

Ο ρυθμός έπεσε κάπως στη συνέχεια. Ωστόσο το Rainbow συνέχισε να σκοράρει από μακριά με συνέπεια χάρη στον Γεωργιάδη που παρέλαβε τη σκυτάλη με 11 πόντους και τρία τρίποντα, Η διαφορά ξεπέρασε τους είκοσι, παρά την προσπάθεια του Π. Λαμπρόπουλου (4), για να πάμε στο ημίχρονο με το αποτέλεσμα στο 45-21.

Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι ήταν οι παίκτες του Παπαδήμα μετά την ανάπαυλα. Νέο μπαράζ τριπόντων από τον Ακρίβο (9π) και τον Μπάλα για το +32. Κάπου εκεί αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι με τους Μπέλι και Ζελμάνοβιτς για να μειώσουν σε 61-39 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τα συγκροτήματα να δοκιμάζουν σχήματα και συστήματα. Ο Ζελμάνοβιτς πήρε φόρα με 11 πόντους για τους Elitήριους , ενώ Μαργωμένος και Π. Λαμπρόπουλος πέτυχαν από ένα τρίποντο, ενώ το Rainbow με τον ορεξάτο Ζαβρα (11) και ένα τρίποντο του Γεωργιάδη διαμόρφωσε το απόλυτα δίκαιο τελικό 81-58.

MVP αναδείχθηκε ο Γιώργος Μπάλας με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 τελικές πάσες, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο ήταν ο Αλέξανδρος Ζελμάνοβιτς με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Ζάβρας με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, μια ασιστ , ένα κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές υπερείχαν σε κάθε σημείο του γηπέδου, επέβαλλαν από νωρίς γρήγορο gameplay και δεν συνάντησαν δυσκολίες.