Στην oκτάδα της Atlas League προκρίθηκε το Risko το απόγευμα της Κυριακής υποδεχόμενο τους Kavlanta Hawks στην Καισαριανή. Μετά από ένα στρεσογόνο και κλειστό σε εξέλιξη παιχνίδι έκανε το 2-0 και θα αντιμετωπίσει το Rainbow στα προημιτελικά !

Ισορροπημένα ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ από τους Φλέγκα, Γρπάρη και το τρίποντο του Σωτηρόπουλου, αλλά οι αντίπαλοι τους με τον Καραμούζα (9π) να είναι σε beast mode και τα τρίποντα του Λαδά προσπέρασαν με 15-19 στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια καθώς τα συγκροτήματα έδωσαν βάση κύρια στα μετόπισθεν. Το Risko  με 6-0 σερί πέρασε μπροστά αλλά τα "Γεράκια" με τον Βασιλόπουλο πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με 23-27 στο ημίχρονο.

Είχαν μάλιστα καλύτερη εκκίνηση μετά την ανάπαυλα με το ντουέτο Καραμούζα (10) - Βασιλόπουλου (7) να κάνει τα πάντα, φτάνοντας στο +6. Οι παίκτες του Χατζηκυριάκου ωστόσο αντέδρασαν  και με σερί 8-0 με τους Πούρο, Γρυπάρη και Στρατηγαρέα προσπέρασαν . Ενδιάμεσα ο Ξενάκης είχε κάνει το 5ο του φάουλ και ο Γεωρμάνος είχε αποβληθεί επίσης, ωστόσο ο Καραμούζας ισοφάρισε σε 44-44 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Με καλάθι του Βασιλόπουλου οι Kavlanta προηγήθηκαν για τελευταία φορά στο παιχνίδι στην αρχή της τέταρτης περιόδου, όμως ένα 12-0 από το Risko με τον Κάρμα χάρμα ιδέσθαι (10 πόντοι με δύο τρίποντα) το έφερε στο +10. Ταυτόχρονα ο τραυματισμός του Κορμμύδα και η αποβολή του Λαδά άφησε τα Γεράκια με μόλις τέσσερα "νύχια". Καραμούζας και Βασιλόπουλος το πάλεψαν , αλλά το Risko πήρε την πρόκριση με το τελικό 63-58.

MVP αναδείχθηκε ο Γιάννης Κάρμας με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ κι ένα λάθος. Καλύτερος για τους Hawks ήταν ο Χρήστος Καραμούζας με 27 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, ισάριθμα κλεψίματα κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Βασσάλος που μέτρησε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 τελικές πάσες, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ψυχραιμία και την αριθμητική υπεροχή των νικητών στο τέλος.