Τα πλέι-οφ αποτελούν ένα διαφορετικό πρωτάθλημα κάτι που επιβεβαιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Κορυδαλλό όπου οι δεύτεροι στην κανονική περιόδο της South Division 1 υποδέχθηκαν τη Na Ala Team για το Game 1 του Top8. Eν τέλει νίκησαν, όπως και τις δύο φορές που έπαιξαν στο πρωτάθλημα, αλλά με πολύ κόπο κυρίως χάρη στο βάθος του πάγκου τους κι έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Στην απόλυτη ισορροπία κύλησε η αναμέτρηση στο ξεκίνημα. Οι τύποις φιλοξενούμενοι βρήκαν σκορ με τα τρίποντα του Μανδρώνη (8π), με τους Νίκου και Βερεντζιώτη να αποτελούν το αντίπαλο δέος, με τον πρώτο να ισοφαρίζει σε 14-14 που ήταν και το σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ίδια ακριβώς και η εικόνα στη συνέχεια. Οι "Νααλίτες" σούταραν καλύτερα από μακριά (Μανδρώνης και Μαυράκης από ένα τρίποντο) και με τον Λεκκό να συνδράμει με τέσσερις πόντους έφτασαν στο +5, όμως οι "Ελ" ,ε δυό καλάθια του καπιτάνο Βερεντζιώτη μειώσαν σε 26-28 στο ημίχρονο.

Τα ..γάλατα έσφιξαν κι άλλο μετά τη διακοπή. Οι ομάδες δεν έβρισκαν εύκολα διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι. H Na Ala  με τους Μανδρώνη και Κουτρούμπα προηγήθηκε με 33-36 όμως τόσο το τρίποντο του Κλάγκου όσο και οι Νίκου και Τσουράπης με ένα 5-0 έβαλαν τους Ελλάνιους μπροστά με 38-36 στο τριαντάλεπτο.

Το απόλυτο θρίλερ είχαμε και στην τελευταία περίοδο. Οι γηπεδούχοι με τα τρίποντα από τους Σαρικάκη και Τακούδη βρέθηκαν στο +7, όμως ο Μαυράκης έφερε τη Na Ala σε απόσταση ενος σουτ (49-46). Οι Ελλάνιοι ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας με τους Κακλέα και Βερεντζιώτη να τους φέρνουν στο +8 και παρά το ...τετράποντο του Μαυράκη πήραν την πολύτιμη νίκη με 55-50 και χρειάζονται μια ακόμα για να περάσουν στα ημιτελικά !

Μvp ο συνήθης ύποπτος Άκης Βερεντζιώτης με double double και 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Καλύτερος για τη Νa Αla ο Νίκος Μαυράκης επίσης με double figures και 14 πόντους, 20 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Θανάσης Νίκου που μέρτησε 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Σε ένα παιχνίδι λεπτομερειών το βάθος του πάγκου και οι παραπάνω ανάσες που είχαν οι νικητές ήταν το καθοριστικό σημείο.