Mε ένα σερί πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο του Καραγιαννίδη, ήταν αρκετό για τους Beasleys, οι οποίοι κέρδισαν το δεύτερο ματς 63-72 καταφέρνοντας να οδηγήσουν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, καθώς ισοφάρισαν σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, με διάθεση να τρέξουν σε κάθε ευκαιρία και προηγήθηκαν στον αγώνα. Οι Κατρακείλα απάντησαν άμεσα και  πέρασαν και για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ.  Το πρώτο δεκάλεπτο όμως ολοκληρώθηκε με σκορ 12-18.

Οι Κατρακείλα  μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο δεκάλεπτο να καθαρίσουν την πρόκριση απο το δεύτερο παιχνίδι. Με εξαιρετική άμυνα έκαναν το σκορ 30-35 και μειώσαν τη διαφορά στους 5.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως οι φιλοξενούμενοι, με πρωταγωνιστή τον Καραγιαννίδη, να έχει πάρει φωτιά και να πετάει το ένα τρίποντο μετα το άλλο διεύρυναν τη διαφορά στο +10. Τέλος τρίτης περιόδου 46-56.

Στο τεταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η Κατρακείλα παρά την προσπάθεια που έκανε κυριώς με τα σουτ του Γιανδήμα, δεν είχε ουσιαστική απάντηση απέναντι στους Beasleys και γνώρισε την ήττα με σκορ 63-72

Mvp : O  Kαραγιαννίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 40 πόντους, 11 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Γιανδήμας που είχε 23 πόντους, 13 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Τσανάκας που μέτρησε 12 πόντους, 13 ριμπάουντ,

Που κρίθηκε : Οι νικητές με μπροστάρη τον  εξαιρετικό Καραγιαννίδη πήραν τη νίκη και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1