Mε ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο οι 3KAIOKUKOC υπέταξαν τη σθενάρη αντίσταση της γηπεδούχου Kranaa στο Game 2 των πλέι-οφ της East Division 1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά όπου θα συναντήσουν τη DavariBC !

Η Kranaa πάτησε καλύτερα στο παρκέ στην εκκίνηση του ματς ! Με τα τρίποντα από τους Γκλαβά, Αργυρόπουλο και Σουρμελάκη πήρε κεφάλι στο σκορ με 9-0 & 14-7 ! Οι αντίπαλοι τους μείωσαν με τα καλάθια του Λαύκα (6) και του Τσιάνου (3), για το 17-9 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι "Κούκοι" ισορρόπησαν στη συνέχεια. Παρότι βρέθηκαν στο -13 από τα τρίποντα του Αντωνόπουλου, έσφιξαν την άμυνα τους, και με σερί 12-0 βρήκαν στόχο από τα 6.75 με τους Τυλιγάδα, Τσιάνου, Μελά & Ράμμο ισοφαρίζοντας σε 27-27 στο κλείσιμο του πρώτου μέρους.

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός έπεσε με τις ομάδες να δίνουν βάση στα μετόπισθεν. Σε αυτό το μπρα ντε φερ ο Γκλαβάς είχε δύο τρίποντα για την Kranaa, ενώ ο Χαραλαμπίδης σκόραρε 6 πόντους για τους 3KAIOKUKOC, που προηγήθηκαν με 35-37 στο τριαντάλεπτο.

Κι ενώ αναμέναμε μάχη εως εσχάτων οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που με επιμέρους 2-9 ξέφυγαν ! Με τον Λαύκα (5) αποτελεσματικό και τον Ραμμο να σκοράρει για τρεις, αλλά κύρια με την άμυνα τους (δέχτηκαν μόλις πέντε πόντους) καθάρισαν τη μπουγάδα και πήραν την πρόκριση με το τελικό 40-49 !

MVP αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Τόλης Λαύκας με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σπύρος Γκλαβάς με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 τελικές πάσες κι ένα κλέψιμο.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Πρόδρομος Χαραλαμπίδης που μέτρησε 9 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην εμπειρία και τη δύναμη των νικητών κοντά στο καλάθι.