Το 2-0 έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου οι Mpasketikoi όταν και φιλοξενήθηκαν από τη La Familia στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της West Division 1. Προκρίθηκαν δίχως ιδιαίτερη δυσκολία και θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού Royals Vs Ρούκουνες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ του Sala Sports Club και με τους Κουβαρά και Πουλόπουλο δραστήριους προηγήθηκαν με 5-14, ωστόσο οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν στη συνέχεια. Με τα καλάθια από τους Ιωακειμίδη και Δεληγιάννη μείωσαν σε 11-14 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο ίδιο μοτίβο κύλυσε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Mpasketikoi παρότι πιέστηκαν από τους "Μαφιόζους" (που είδαν τον Ιωακεμίδη να το παίρνει πάνω του και τους Γ. & Π.Πετρίδη να συνδράμουν) με επιμέρους 10-2 και τους Πουλόπουλο (8), Κουβαρά και Θεοδοσόπουλο (από 5) "καυτούς" έφτασαν σε διψήφια απόσταση (27-37) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Οι παίκτες του Καλλίνικου διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού με τους Κουβαρά και Θεοδοσόπουλο και παρά την άνοδο της απόδοσης του Δεληγιάννη (10π με δύο τρίποντα) από την αντίπερα όχθη κράτησαν τη διαφορά πέριξ των δέκα πόντων . Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 41-50.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι γηπεδούχοι μείωσαν ως τους 5 με τους Δεληγιάννη και Π. Πετρίδη.  Αυτό ωστόσο έδωσε το έναυσμα στους Mpasketikous για να τρέξουν περισσότερο ! Πουλόπουλος με εννέα πόντους και Θεοδοσόπουλος με επτά πρωταγωνίστησαν για να απογειώσουν τη διαφορά ως το τελικό 52-78 !

MVP αναδείχθηκε ο Θοδωρής Πουλόπουλος έχοντας 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 6 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 3 λάθη. Από τη La Familia ξεχώρισε ο Παντελής Πετρίδης με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Κουβαράς που μέτρησε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τόσο το κίνητρο όσο και την υπεροχή κοντά στο καλάθι και πατώντας το γκάζι στα τελευταία δέκα λεπτά έφτασαν με άνεση στην πρόκριση.