Για το πρώτο παιχνίδι του τοπ8 της  South Division 1 το Σαββάτο στον Κορυδαλλό οι Legends φιλοξένησαν τους Miami Bricks με τους δεύτερους να πραγματοποιούν ίσως το καλύτερο τους παιχνίδι μέσα στη σεζόν για να επικρατήσουν με άνεση και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά !

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα απίστευτο πρώτο δεκάλεπτο ! Με αιχμή του δόρατος τον Σπυρόπουλο (11π) και τους Τζάνο, Σαράντου και Μάϊνα να συνδράμουν με έξι πόντους έκαστος καθήλωσαν τους αντιπάλους τους . Μόνο ο Παρασκευόπουλος (5) ήταν σε επαφή με τον καλάθι με συνέπεια η διαφορά να φτάσει το +20 (11-31) στο τέλος του. 

Οι Legends επιχείρησαν να βρουν ρυθμό στη συνέχεια με τον Παρασκευόπουλο που πέτυχε 11 πόντους, όμως η παρέα του Τσαντέ δεν αστειευόταν ! Ο Σπυρόπουλος παρέμεινε σε θέση οδηγού με ακόμα 8 πόντους , με την υπόλοιπη τριάδα ( Σαράντου, Μάϊνα και Τζάνο) να διασφαλίζει το μεγάλο προβάδισμα (31-53) στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαλα ο ρυθμός έπεσε δίχως όμως ν' αλλάξει η μεγάλη εικόνα της αναμέτρησης. Ο Σπυρόπουλος ήταν καυτός παό τα 6.75 με τον Σιδέρη να βάζει την πινελιά του για τους Bricks ενώ ο Παρασκευόπουλος βρήκε χώρο δράσης για να προσθέσει ακόμα δέκα πόντους στον λογαριασμό του, με το σκορ στο φινάλε της τρίτης περιόδου να είναι στο 50-68.

Στα τελευταία λεπτά είχαμε ελεύθερο μπάσκετ και από τις δύο πλευρές. Οι μεν "Θρύλοι" σκόραραν με τους Σκουλά, Κοσμά, Γεωργιάδη, Τσέκερη, Λουκά και τον Παρασκευόπουλο, ενώ οι Miami το έριξαν στα τρίποντα με τους Σαράντου, Σιδέρη, Μάϊνα και Τρατολάτη, φτάνοντας εύκολα στο ροζ φύλλο με το τελικό 66-86.

MVP ήταν ο Χρήστος Σπυρόπουλος. Είχε 27 πόντους (5/7 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερους για τους Legends ήταν ο Παρασκευόπουλος που έκανε ότι παιρνούσε από τα χέρια του με 31 πόντους, 20 ριμπάουντ (double figures), 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Σαράντου που μέτρησε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, ισάριθμες τελικές πάσες και 5 κλεψίματα. 

Το ματς κρίθηκε από τη γραμμή της ... εκκίνησης !