Άνετη επικράτηση με 75-56 για τους MPASKETIKOYS απέναντι στη LA FAMILIA.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έκαναν το 0-6 με τους Πετρίδη Π. Δεληγιάννη και Μιχαηλίδη. Οι Κουβαράς και Τσάβαλος μείωσαν ενώ ο Ιωακειμίδης με έμμεσο τρίποντο έκανε το +5 για την ομάδα του. Στο καλάθι του Πατσιλίβα απάντησε ο Μιχαηλίδης αλλά οι MPASKETIKOI με έμμεσο τρίποντο του Πατσιλίβα και τρίποντο του Θεοδοσόπουλου πέρασαν μπροστά. Μάλιστα ο Κουβαράς με 4 πόντους αύξησε τη διαφορά στους 5 για να ισοφαρίσουν οι Μιχαηλίδης και Παπαχριστόδουλος με τρίποντο.

Ο Κουβαράς μπήκε ορεξάτος και στο 2ο δεκάλεπτο ενώ ο Μπάνζι έκανε το 23-18. Ο Δεληγιάννης μείωσε με 2 βολές αλλά οι Μπάνζι και Πατσιλίβας απάντησαν αμέσως. Ο Πολίτης έκανε το 31-22 για να μειώσει ο Δεληγιάννης με τρίποντο. Και πάλι οι Πατσιλίβας και Πολίτης σκόραραν ενώ ο Τσάβαλος έκανε το 39-26. Ο Πετρίδης στο τέλος μείωσε με σουτ 2 πόντων.

Ο Καββαδίας από κοντά έριξε κι άλλο τη διαφορά αλλά Κουβαράς και Πολίτης με σουτ έκαναν το +13. Ο Δεληγιάννης σκόραρε ένα ακόμα τρίποντο αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τον Θεοδοσόπουλο. Η LA FAMILIA έπρεπε να επιστρέψει και τα κατάφερε με φοβερό σερί από τα τρίποντα των Ιωακειμίδη (2) και Δεληγιάννη ενώ οι Πετρίδης και Μιχαηλίδης με δίποντα έφεραν το ματς στους 3. Ο Δέρης στο τέλος απάντησε για τους γηπεδούχους.

Το ματς ήταν ντέρμπι στο 4 δεκάλεπτο αλλά οι MPASKETIKOI δεν θα άφηναν το ματς να χαθεί. Ο Κουβαράς ευστόχησε σε βολές αλλά ο Ιωακειμίδης με έμμεσο τρίποντο μείωσε στους 3. Ο Πολίτης με τρια σουτ του και ο Θεοδοσόπουλος με τρίποντο έφεραν ξανά τους γηπεδούχους σε ρόλο οδηγού. Μάλιστα με βολές του Κουβαρά η διαφορά έφτασε ξανά στους 13. Οι Ιωακειμίδης και Μιχαηλίδης μείωσαν αλλά με τον Μπάνζι να σκοράρει 6 πόντους και τους Τσάβαλο, Κουβαρά από 2 ήρθε το τελικό 75-56.

MVP της αναμέτρησης ο Κουβαράς με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για τη LA FAMILIA ο Δεληγιάννης είχε 15 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στο 4ο δεκάλεπτο και δεν το άφησαν ποτέ.