Ανεβάζοντας στροφές μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά η DavariBC επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί  απέναντι στους Rejects, έκανε το 2-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της East Division 1 , εκεί όπου θα συναντήσει τους 3KIOKUKOC.

Με σπασμένα τα φρένα μπήκαν οι ομάδες στο πακρέ του "Γ. Μελισσηνός" ! Οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετική εκκίνηση καθώς προηγήθηκαν με 13-0 και 9-21 χάρη στα τρίποντα από τυος Ρόκα, Λίππα και Γεωργίου, όμως οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν  με τους Πόθο, Βάγια και Σταματιάδη και με επιμέρους 14-2 ισοφάρισαν σε 23-23 στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου !

Η ισορροπία διατηρήθηκε και στο μεγαλύτερο κομμάτι της δεύτερης περιόδου, παρότι ο ρυθμός δεν ο ίδιος. Βάγιας και Σταματιάδης βρήκαν στόχο για τους Rejects, ενώ από την άλλη πλευρά σκόραραν αρκετοί (Ρόκας 4, Γεωργίου, Βρίκος και Λίππας από 3) και με μίνι σερί 5-0 μπήκαν μπροστά στο ημίχρονο με 34-40.

Τα ..κόζια άλλαξαν στην επανάληψη. Οι Φαληριώτες πάτησαν το γκάζι και μην τους είδατε ! Με τους ορεξάτους Πολίτη (8) και Βρίκο (6) και Γεωργιάδη (5) σε πρώτο ρόλο πήγαν σε διψήφια διαφορά. Οι ενέργειες του Βάγια και το τρίποντο του Κνωσταντίνου δεν ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους , με το αποτέλεσμα να είναι στο 47-66 στο τριαντάλεπτο.

Με νέο 12-0 η Davari απομακρύνθηκε περαιτέρω στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, με βάση τα τρίποντα από τους Ρόκα, Λίππα και Πολίτη.  Για τους Rejects σκόραραν οι Πόθος, Υψηλάντης & Γκαγκανάτσος συμβάλλοντας στο απόλυτα δίκαιο τελικό 60-84.

Μvp αναδείχθηκε ο Άγγελος Ρόκας. Είχε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 τελικές πάσες, 1 κλέψιμο και 6 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Λάμπρος Βάγιας με 18 πόντους, 16 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Τάσος Πολίτης , επίσης με double figures και 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο δεύτερο μισό, με τους νικητές να πιάνουν τα γνωστά τους στάνταρ απόδοσης και να τελειώνουν τη σειρά.