Αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού οι Ροζ Πάνθηρες επιβλήθηκαν των Retro Stars ισοφαρίζοντας την προημιτελική σειρά της North Division 1 το Σαββατόβραδο κι έτσι οι ομάδες θα λύσουν τις "διαφορές" τους σε τρίτο παιχνίδι αναμένοντας το νικητή της σειράς Philadelphia Sfihters Vs Rougixtres.

Οι ομάδες πάτησαν ισορροπήμενα το παρκέ του ΟΑΚΑ στα πρώτα λεπτά κυνηγώντας η μια την άλλη. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σκορ από τα 6.75 με τους Γ. Νιφόρα και Κυριαζή, ενώ οι αντίπαλοι τους ανταπέδωσαν με τους Αυλωνίτη και Σ. Καραγιαννάκη, για να προσπεράσουν με 15-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Το ματς πήγαινε κατοχή κατοχή στο μεγαλύτερο τμήμα του δεύτερου δεκαλέπτου. Παπαγιαννίδης και Δ. Νιφόρας βρήκαν στόχο για τους "Αστέρες", ενώ οι παίκτες του Γαλιγάλη αξιοποίησαν τον Ζευκιλή και τον Γρηγηρόπουλου και με μίνι σερί 5-0 προηγήθηκαν με 31-26 στου δρόμου τα μισά.

Το σκηνικό άλλαξε εντελώς μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνα τους, δέχτηκαν μόλις 7 πόντους (Δ. Νιφόρας 5) και με πλειάδα πρωταγωνιστών (Ζευκιλής 5, Μ. Καραγιανάκης 4, Αυλωνίτης, Παπακωνσταντής και Σ. Καραγιαννάκης από ένα τρίποντο) χτύπησαν σε κάθε σημείο του γηπέδου πέταγαν φωτιές ! Η διαφορά εκτοξεύθηκε πάνω από τους είκοσι πόντους (55-33) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Ροζ Πάνθηρες να διατηρούν τη μεγάλη απόσταση δίχως να απειληθούν. Με τους Ανδρεαδάκη και Μ. Καραγιαννάκη να σκοράρουν από μακριά, ενώ από την αντίπερα όχθη, τόσο ο ο Γ. Νιφόρας (9) όσο και οι Παπαγιαννίδης και Κυριαζής μείωσαν ως το τελικό 69-54.

Mvp ποιός άλλος από τον Βασίλη Ζευκιλή. Με double double και 15 πόντους, 23 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 4 μπλοκ και 3 λάθη ήταν ο κυρίαρχος στις ρακέτες. Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιώργος Νιφόρας με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Στέφανος Καραγιαννάκης με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα κι επίθεση μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και έφτασαν στην ισοφάριση με άνεση.