Βράδυ Δευτέρας στην Καισαριανή και οι Sourmena Bulls ήταν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το "τομάρι" τους απέναντι στους Απροσάρμοστους στο Game 2 της πρώτης φάσης των πλέι-οφ της East Division 1. Μπήκαν στο παρκέ του "Γ.Μελισσηνός" με το μαχαίρι στα δόντια και πιάνοντας καλή απόδοση ισοφάρισαν τη σειρά και πλέον θα χρειαστεί το τρίτο παιχνίδι για να δούμε ποια θα προκριθεί στα ημιτελικά , όπως ακριβώς συμβαίνει και στο ζευγάρι Voskonia - Μυρμιδόνες από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος.

Oι τύποις γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από τις πρώτες στιγμές. Με τον Ταξιαρχόπουλο και τον Λάζαρη πρωταγωνιστές στην επίθεση προηγήθηκαν με 10-2 και 20-6 ! Οι αντίπαλοι τους μείωσαν κάπως με τους Ορφανίδη, Σωτηρίου και Κυριάκου, για το 23-12 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι "Ταύροι" ήταν εξίσου δυνατοί και στη συνέχεια. Η απόσταση έφτασε ως το +15 με τις τρίποντες βόμβες από τους Ταξιαρχόπουλο, Λεμονή και Λάζαρη, με τους Ορφανίδη , Σολάκη και Μεσεδάκη να επιχειρούν να κατεβάσουν τη διαφορά, ως το 39-28 στου δρόμου τα μισά.

Δεν άλλαξε το σκηνικό μετά την ανάπαυλα, με τον ρυθμό να πέφτει εκατέρωθεν . Οι Σουρμενιώτες διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης με τους Ζαμπουλη και Ταξιαρχόπουλο κρατώντας αποστάση ασφαλείας, ενώ οι Απροσάρμοστοι δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν ( Κυριάκου 3 κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι). Σκορ τρίτης περιόδου 53-39.

Η διαφορά έφτασε στο +16 με το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου , αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν ! Με αιχμή του δόρατος τους Χαρίτο και Μεσεδάκη (από 8π έκαστος) με επιμέρους 4-14 έφτασαν σε απόσταση πέντε πόντων. Ωστόσο οι Sourmena Bulls με τον Λεμονή και τον Λάζαρη άντεξαν στην αντεπίθεση και διασφάλισαν το ροζ φύλλο με το τελικό 70-62.

MVP αναδείχθηκε ο Νίκος Λάζαρης με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασσιτ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους Απροσάρμοστους ήταν ο Ιάσωνας Μεσεδάκης με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί στην εξέλειξη του ματς ήταν ο Χρήστος Ταξιαρχόπουλος με double double και 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 τελική πάσα, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ οι νικητές σε άμυνα κι επίθεση !