Συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση όπου οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ επικράτησαν με 90-97 των THE ROYALS.

Ο Σαλπάς άνοιξε το σκορ αλλά με σουτ του Μπολοτάκη και τρίποντο του Μαργωμένου ήρθε η απάντηση. Ο Ζερντίνσκι με 4 πόντους του έκανε το 5-6 αλλά με τον Δέδε να σκοράρει κατά ριπάς έγινε το 12-8. Ο Τραυλός μείωσε αλλά ένα τρίποντο του Μαργωμένου και δίποντο του Δέδε ανέβασε τη διαφορά στους 7. Οι Μασούρας με 4 πόντους και Ζερντίνσκι μείωσαν αλλά ένα τρίποντο του Μπούκα και δίποντο του Δέδε έφεραν ξανά το ματς στους 8. Ο Πανδής με έμμεσο τρίποντο μείωσε στο τέλος.

Με τρίποντο του Φώτογλου και καλάθι του Μπούκα η διαφορά αυξήθηκε αλλά οι Ζερντίνσκι και Πανδής μείωσαν ξανά αυτή τη φορά στους 3. Οι ROYALS όμως με τον Μπολοτάκη να παίρνει φωτιά απάντησαν για το 39-26! Ο Τραυλός μείωσε αλλά οι Μπολοτάκης και Δέδες συνέχισαν να οργιάζουν στην επίθεση με το σκορ να φτάνει στο 49-32. Οι Τραυλός και Σαλπάς μείωσαν αλλά ο Μπιστούνας με σουτ και ο Μπολοτάκης έγραψαν το 55-35.

Οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ ήταν στα σχοινιά όμως με την αρχή του 2ου ημιχρόνου κατάφεραν να μειώσουν με τους Μασούρα και Πανδή. Ο Μπολοτάκης απάντησε αλλά οι Πανδής και Μασούρας μείωσαν ξανά στους 13. Ένα τρίποντο του Μπούκα αύξησε τη διαφορά αλλά με βολές του Μασούρα και καλάθια των Ζερντίνσκι και Τραυλού η διαφορά έπεσε στους 10. Ο Φωτεινός σκόραρε αλλά και πάλι οι Μασούρας και Πανδής μείωσαν στους 8.

Ο Μπολοτάκης με 4 πόντους του ξεμπλόκαρε τους γηπεδούχους αλλά οι Πανδής και Ζερντίνσκι απάντησαν αμέσως. Μάλιστα ο Ζερντίνσκι με 2 τρίποντα του έριξε τη διαφορά στους 2 για να ισοφαρίση μάλσιτα ο Μασούρας. Ο Δέδες σκόραρε αλλά ένα τρίποντο του Πανδή έδωσε το προβάδισμα στους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ. Με τρίποντο του Φώτογλου και καλάθι του Μπολοτάκη η διαφορά 1 λεπτό πριν το τέλος έφτασε στους 4. Ο Τραυλός κατάφερε να μειώσει και το συγκλονιστικό φινάλε ολοκληρώθηκε με καλάθι του ίδιου παίχτη στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η παράταση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τους Δέδε και Μπολοτάκη. Ο Πανδής όμως με τρίποντο και σουτ έγραψε το 87-91. Ο Δέδες σκόραρε αλλά οι Μασούρας και Πανδής έκαναν το 90-97 δίνοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα τους.

MVP της αναμέτρησης ο Ζερντίνσκι με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα.

για τους ROYALS ο Δέδες είχε 31 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ δεν το έβαλαν κάτω και επέστρεψαν στην τελευταία περίοδο με φανταστικούς τους Πανδή και Μασούρα και υπερόπλο τον επικό Ζερντίνσκι! Ο Τραυλός έβαλε το κρισιμότερο καλάθι του αγώνα. Οι ROYALS δεν εκμεταλλεύτηκαν το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος ώστε να ροκανίσουν τον χρόνο.