Με δεύτερη νίκη οι Fatherland Havaliers απέκλεισαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος τους People Cafe το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των πλέι-οφ του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 και τώρα έχουν μπροστά τους τη La Mafia.

Μετά το αρχικό 8-9 οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το τέμπο τους. Γάκης, Γιόβας και Βασιλάκος έτρεξαν ένα σερί 11-0 και παρά τα τρίποντα των Κασφίκη και Καλογεράκου από την άλλη πλευρά πήραν διψήφια απόσταση (19-9) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι "Καφετζήδες" προσπάθησαν να πλησιάσουν στη συνέχεια  με το ντουέτο Μυλώνα και Τσαγκούλη σε δράση, αλλά οι σωστές επιλογές του Βασιλάκου (10π) και οι Αγγελόπουλος και Γάκης επανέφεραν το διψήφιο πρόσημο στη διαφορά (39-29) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Η τριπλέτα Βασιλάκου , Γάκη και Γιόβα διατήρησε τον έλεγχο της κατάστασης παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Μυλωνά (12π) που έμοιαζε σαν την καλαμιά στον κάμπο, με την τρίτη περιόδο να ολοκληρώνεται στο 59-45.

Στα τελευταία λεπτά η ψαλίδα άνοιξε περαιτέρω καθώς οι γηπεδούχοι γκάζωσαν προ της τελικής ευθείας. Ο Β. Κάββουρας με επτά πόντους και οι Βασιλάκος, Γιόβας και Γάκης με τέσσερις έκαστος ήταν ορεξάτοι εκτοξεύοντας τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους. Τσαγκούλης με οκτώ και Μυλωνάς με τέσσερις βρήκαν στόχο για τους People Cafe διαμορφώνοντας το τλεικό 81-59 .

Mvp αναδείχθηκε ο Δημήτρης Βασιλάκος. Είχε 28 πόντους, 1 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Άγγελος Μυλωνάς με 26 πόντους, 2 ριμπάουντ,1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν η "αράχνη" Νίκος Γάκης με double double και 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην "πείνα" και το κίνητρο των νικητών !