Freaks για μεγάλα πράγματα!
FREAKS VS STOVRONTO RAPTORS 59-48
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
FREAKS
151620859
STOVRONTO RAPTORS
18871548

Κυριακή βράδυ στο Κορυδαλλό, οι Freaks πήραν την φετινή τους νίκη στα Playoffs, καταφέρνοντας να επικτρατήσουν με γρήγορο και εντυπωσιακό μπάσκετ των Stovronto Raptors με 59-48.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, αφού από τα πρώτα λεπτά δεν άφησαν τους Freaks να πάρουν ανάσα με το επιβλητικό τους μπάσκετ και τις κόντρα αντεπιθέσεις τόσο του Σακελλαρίδη όσο και του Μπιζίκου, έκαναν το εντυπωσιακό σερί 15-18. Από την άλλη μεριά οι Freaks έμεναν πάντα κοντά στο σκορ, χάρη στο Χήρα και τον Αγγελακόπουλο.

Αρχή δευτέρου δεκαλέπτου και η εικόνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν συνέχεια κόντρα αντεπιθέσεις με κύριο δράστη τον Φανουργιάκη και να τον ακολουθεί στο σκοράρισμα ο Αγγελακόπουλος και διαβάζοντας υποδειγματικά το γήπεδο, βγάζοντας εξαιρετικές ασίστ ο Φραγκανδρέας, εξασφάλισαν διαφορά 5 πόντων! Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν παραγωγικοί και κατάφεραν να πετύχουν μόνο 8 πόντους. Λήξη πρώτου ημιχρόνου 31-26. 

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, αφού με την πλειοψηφία της ομάδας να σκοράρει ακατάπαυστα, διεύρυναν περισσότερο τη διαφορά. Ο κύριος πυλώνας σκοραρίσματος των φιλοξενούμενων ήταν ο Μπιζίκος. Το σκορ μετά το τέλος της τρίτης περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 51-33.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανακάψμουν την εις βάρος τους διαφορά με όλες τις δυνάμεις τους, πίεσαν τους πράσινους, καταφέρνοτας να μειώσουν σε μονοψήφια διαφορά τον αγώνα, όμως δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουν, αφού οι Freaks άντεξαν την πίεση και κατάφεραν να επικρατήσουν των Stovronto Raptors με 59-48.

Mvp : Ο Χήρας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Βασιλείου που είχε 1 πόντους, 13 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο  Αγγελακόπουλος που μέτρησε 11 πόντους, 8 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε : Οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση τον Stovronto και πήραν επάξια τη νίκη με τα μεγάλα σουτ απο τα 6.75.