Halligators κατασπάραξαν τους GIN_Supertronics για το 2-0!!!

Οι Halligators αντιμετώπισαν τους Gin Supertronics αλλά για την ακρίβεια τους ελλιπέστατους Gin και με ένα εύκολο 43-64, πατώντας το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισαν θέση για την 8αδα.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα βρήκε τις ομάδες να είναι στα ίσα με τους Gin να αντιστέκονται στις απουσίες και τον αντίπαλο και βασιζόμενοι στα αδέρφια Μωραΐτη (Ανέστη και Γιώργο) αλλά και τον Μανέ, κατάφεραν να κλείσουν το εικοσάλεπτο στο 23-22.

Κρατώντας πολύ χαμηλά το τέμπο του αγώνα που τους βόλευε σε αντίθεση με τους Halligators. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μπούνε καλά επιθετικά και στηρίχθηκαν στο πρώτο μισό στους Γιαννέλο, Κωσταρέλο και Κροντήρα, με τον Κωσταρέλο να έχει μία άσχημη στιγμή. Σε μία φάση δυστυχώς τραυματίστηκε στο γόνατο και έφυγε υποβασταζόμενος, ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορη ανάρρωση.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά και την αποβολή του Ανέστη. Εκεί πραγματικά οι όποιες ελπίδες είχαν οι Gin μηδενίστηκαν.

Σε συνδυασμό με την αποβολή ήρθε και η άνοδος του Μεταξά (17π. με 3/3 τρίποντα) μαζί με τον Αντωνόπουλο (12π.) που έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των Gin, για να φτάσει η ομάδα τους στην εύκολη επικράτηση που τους έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση.  

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Μεταξάς που τελείωσε με 17 πόντους μοίρασε 3 ασιστ μάζεψε και 5(3-2) ριμπάουντ με 19eff σε μόλις 25 λεπτά. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μωραΐτης με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασιστ.

Παίκτης-κλειδί  ο Αντωνόπουλος  με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ 2 ασιστ , 1 κλέψιμο, έκανε την διαφορά κοντά στο καλάθι για την ομάδα του.

Το ματς κρίθηκε: στις πολλές και σημαντικές απουσίες των GIN που μοιραία τους βρήκε παραδομένους στις ορέξεις των Halligators.