Με δραματικό τρόπο και χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Μπάζιου στο δεύτερο ημίχρονο οι Cobra Kai έκαναν το 2-0 και κατέκτησαν την πρόκριση απέναντι στους LA Slippers. Στα ημιτελικά της East Division 2  θα αντιμετωπίσουν τους Glory Road !

Οι "αλμπισελέστε" ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Σκοράροντας παντοιοτρόπως με τους Μεσεδάκη, Νικολαϊδη και Ποταμίτη προηγήθηκαν με 16-4 ! Ο Μπάζιος αντέδρασε για τους αντιπάλους τους και μείωσε σε 18-10 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με τα τρίποντα από τους Μεσεδάκη και Ράφτη η απόσταση μεγάλωσε ως το +13, με τους Μπάζιο και Ορφανίδη (με τέσσερις ο καθένας) να κατεβάζουν τη διαφορά ως το 30-22 στο ημίχρονο.

Ως τα μέσα της τρίτης περιόδου οι LA Slippers  έδειχναν ικανοί για την ισοφάριση της σειράς. Νικολαϊδης και Ποταμίτης έδιναν λύσεις, με την απόσταση να είναι στο +11. Κάπου εκεί χτύπησε ο συναγερμός για τις "Κόμπρες". Με τον Μπάζιο να κυριαρχεί στη ρακέτα και τον Μαγκλιβέρα να προσφέρει λύσεις περιφερειακά, με σερί 10-0 τα πάντα ανατράπηκαν ! Οι Cobra Kai προσπέρασαν μάιστα προσωρινά με αλλά ο Ποταμίτης ισοφάρισε με busser beater σε 40-40 στο τριαντάλεπτο !

Οι Slippers με το σκοράρισμα του Μεσεδάκη και το τρίποντο του Ράφτη μπήκαν μπροστά με 48-44 , 5'45" πριν το τέλος. Ωστόσο σε αυτό το σημείο μίλησε η δύναμη στο ζωγραφιστό από την αντίπερα όχθη ! Ο Δαμανάκης έιχε 6 πόντους και με σερί 8-0 οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν με 48-52 3 λεπτά προ του τέλους. Ο Ποταμίτης με 1/2 βολές έκανε το 50-52, με τον Μαγκλιβέρα να σκοράρει με lay up στα 1'11", για το 50-54. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στα 35" με 1/2 βολές ο Μεσεδάκης, με τον Νικολαϊδη να αστοχεί στο σουτ της ισοφάρισης !

MVP αναδείχθηκε με double twenty ο Παναγιώτης Μπάζιος. Είχε 21 πόντους, 24 ριμπάουντ, 2 ασιστ, ισάριθμα κλεψίματα και ένα λάθος. μεγάλη εμφάνιση για τους Slippers πραγματοποίησε και ο Ιάσωνας Μεσεδάκης με double double και 19 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 τελική πάσα, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Μαγκλιβέρας με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην αντίδραση των νικητών στα τελευταία δεκά πέντε λεπτά !