Οι Legacy επιβεβαίωσαν τη βαθμολογική τους θέση και πήραν το πρώτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στους Unbroken το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή για τα πλέι οφ της East Division 2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση. Με σεμιναριακή άμυνα (δέχθηκαν μόλις ένα τρίποντο από τον Μπακογιάννη) και την τριπλέτα Α. Ολύμπιου (7), Βασαμανίδη και Κ. Ολύμπιου (από 5) να σκοράρει με ευκολία προηγήθηκαν με 19-3 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια άφησαν το πόδι από το γκάζι, με τους αντιπάλους τους να αντιδρούν με τον Ριζα (6) και το τρίποντο του Γεωργακόπουλου για να μειώσουν σε 24-14 στη μέση της διαδρομής.

Μετά τη διακοπή οι Legacy μοίρασαν σε όλη την ομάδα το σκοράρισμα (Βασαμανίδης 4, Α. Ολύμπιος 3 κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) φτάνοντας στο +1. Οι Unbroken βασίστηκαν στον εξαιρετικό Βεργόπουλο (10π) και τον σουτέρ Μπακογιάννη ωστόσο παρέμειναν σε διψήφια απόσταση (4-27) στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πλησιάσουν βάζοντας μεγάλα σουτ. Μπακογιάννης με έξι και Γεωργακόπουλος σκόραραν από τα 6.75 με τον Νικολακόπουλο να δίνει λύσεις και στη ρακέτα για να μειώσουν ως τους τέσσερις (49-45) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Βασαμανίδης όμως με επτά και το τρίποντο του Α. Ολύμπιου έβαλαν τέλος στις φιλοδοξίες τους, με τους Legacy να σφραγίζουν το ροζ φύλλο με το τελικό 56-46 !

Μvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ολύμπιος. Είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 τελικές πάσες, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Βεργόπουλος με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Key player ήταν ο Κώστας Ολύμπιος με double double και 12 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ενέργεια που έβγαλαν οι νικητές στην αρχή αλλά και στο τέλος δείχνοντας αντοχές !