Στο πλαίσιο του 2ου game ανάμεσα σε Tragics και Tesseract για τα playoff του 2ου Division (2ο group north), οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής. Το παιχνίδι  θύμισε πολύ τον 1ο αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων. Οι Tesseract όπως και την προηγούμενη φορά (74-50) πάτησαν από νωρίς το πόδι στο γκάζι, επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έβαλαν τα σουτ και πήραν την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. 59-71 ήταν το τελικό σκορ.

Οι Tesseract  επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το 1ο δεκάλεπτο.  Με τρομερά ποσοστά στο τρίποντο και καλές άμυνες, έχτισαν μια διαφορά 13 πόντων. Οι Tragics ξεκίνησαν νωχελικά και το πλήρωσαν. 9-22 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Ντάσιος και 1 τρίποντο ο Αβαράκης. 10 έβαλε για τους προπορευόμενους ο Γεωργακόπουλος. Με 2 καλάθια ακολούθησε ο Διαθεσόπουλος.

Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι Tesseract κατάφεραν να διευρύνουν την διαφορά τους κατά μισό καλάθι και να φτάσουν στο +14. Το τέμπο παρέμεινε ταχύ και οι Tragics έδειχναν να βρίσκουν τα πατήματά τους. 14-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 3 καλάθια πέτυχε ο Χριστακίδης. Γκόρος και Ντάσιος είχαν από 4 έκαστος. Σειρά στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους πήρε ο Φιορεντίνος με 3 καλάθια. Διαθεσόπουλος και Βουδούρης έβαλαν από 3 έκαστος.

Στον ίδιο ρυθμό  συνεχίστηκε και η 3η περίοδος. Οι Tesseract έφτασαν στο +16 και τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα δύσκολα για τους Tragics. Ο Γεωργακόπουλος ήταν ασταμάτητος και έκανε την δουλειά των συμπαικτών του πολύ εύκολη. 15-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Tragics 8 πόντους έβαλε ο Τζήλιος και 6 ο Αβαράκης. 13 είχε ο Γεωργακόπουλος για τους ηνίοχους.

Με την διαφορά στους 16 πόντους τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους γηπεδούχους. Οι Tesseract μπορεί να πιέστηκαν, αλλά κράτησαν όρθια την διαφορά και με πανηγυρικό τρόπο πέρασαν στην επόμενη φάση των playoff! 21-17 ήταν το σκορ της περιόδου με το παιχνίδι να λήγει 59-71. Για τους νικητές 9 είχε ο Γεωργακόπουλος και 7 ο Βουδούρης. 8 είχε ο Γκόρος και 6 ο Χριστακίδης για τους ηττημένους. 5 έβαλε ο Ντάσιος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Γεωργακόπουλος με 34 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 2 ασίστ και 1 λάθος σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Ντάσιος με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 30 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Αγιοβλασίτης με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ (5-4), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα του Γεωργακόπουλου που έκανε ό,τι ήθελε!