Οι The Margi πέρασαν από το κλειστό της Καισαριανής σαν σίφουνας, παίρνοντας την νίκη αλλά και την πρόκριση απέναντι στους μαχητικούς Τσακορούκουνες με σκορ 50-81.

Οι γηπεδούχοι παρατάξανε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης  την καλύτερη τους πεντάδα και δυσκόλεψαν αρκετά τους The Margi στην επίθεση , με μόνη εξαίρεση τον Τουρκαντώνη ο οποίος ξεκίνησε καυτός την αναμέτρηση. Αντίπαλος του ο επίσης καυτός Κουλέντης των Τσακορούκουνων. Το δεκάλεπτο τελείωσε με την διαφορά να βρίσκεται στους τέσσερις πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων 16-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο πιστοί στο πλάνο της ομάδας τους , αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να βρίσκουν εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Πέρα του ήδη ζεστού Τουρκαντώνη , μπήκανε στην εξίσωση ο Κουτσούμπας και ο Κριμπούλας.  Οι γηπεδούχοι πήρανε πόντους κοντά στην ρακέτα από τον Κοντογιάννη και το πρώτο ημίχρονο έληξε υπέρ των φιλοξενούμενων με σκορ 22-45.

Επιστρέφοντας από την ανάπαυλα του ημιχρόνου , οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το τρίτο δεκάλεπτο, με καλάθια και για τους δύο. Στα επόμενα 7.30 λεπτά οι φιλοξενούμενοι τρέξανε ένα σερί αναπάντητων πόντων. Η γηπεδούχοι έσπασαν το αρνητικό τους σερί με καλάθια από τον Αρτινό και Λάμπρου. Η τρίτη περίοδος έληξε με σκορ 39-68.

Το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ξεκίνησε με ένα νέο 8-0 σερί για τους φιλοξενούμενους ,με τον Ξανθάκη να πετυχαίνει καλάθι και φάουλ, τον Πετρίδη να πετυχαίνει τρίποντο και τον Τουρκαντώνη να προσθέτει άλλους 2 πόντους στην προσωπική συγκομιδή του. Οι φιλοξενούμενοι παρά την μεγάλη διαφορά δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παίζουν με ενέργεια. Η αναμέτρηση έληξε με σκορ 50-81 υπέρ των The Margi , που πήραν την πολύτιμη πρόκριση στην φάση των 4 του πρωταθλήματος.

Mvp : Ο Τουρκαντώνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Ευάγγελος Κουλέντης που είχε 15 πόντους, 16 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Κριμπούρας που μέτρησε 12 πόντους, 1 ριμπάουντ, 5 ασιστ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταπληκτικοί και δεν άφησαν λεπτό τους γηπεδούχους να σκεφτούν την ισοφάριση της σειράς