Στα ημιτελικά της East Division 2 προκρίθηκαν οι Glory Road το βράδυ της Κυριακής καθώς επικράτησαν για δεύτερη φορά επί της Tune Squad BC. Θα αντιμετωπίσουν τους Cobra Kai !

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά.  Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα με τους Τσανάκα (7) και Σιφναίο (4) δραστήριους, ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τα τρίποντα του Χ. Χόκια (6)  και με αυτό του Φραδέλου που μείωσε σε 13-16 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στους τρεις με τον Πιτσούνη, αλλά ένα 7-0 των Glory Road με πρωτεργάτες τους Α. Χαμντάν  (4) και Μανωλιάδη τους έφερε σε διψήφια απόσταση  (19-29) στο κλείσιμο του ημιχρόνου.

Οι Glory Road πάτησαν το γκάζι στην επανάληψη. Με τους Μανωλιάδη, Τσανάκα και Σιφναίο έτρεξαν το γήπεδο, φτάνοντας ως το +24. Ν. Χόκιας και Πιτσούνης είχαν από τέσσερις πόντους για τους "Τόνους", με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 29-49.

Η Tune Squad μην έχοντας κάτι να χάσει έκανε τα πάντα για να ανατρέψει την κατάσταση στην τελική ευθεία. Πιτσούνης και Ν. Χόκιας σκόραραν από οκτώ πόντους έκαστος και με σερί 13-0 έφεραν την παρέα του Λιόντου ως τους έξι πόντους. Ο Ι. Σεϊμένης ωστόσο δεν ήταν διατεθιμένος να ρισκάρει και με εννέα πόντους διαμόρφωσε το τελικό 50-59 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Γιάννης Τσανάκας. Είχε 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος απότην Tune Squad ο Νίκος χόκιας με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ κι ένα λαθάκι.

Key player ήταν επίσης με double figures ο Λυκούργος Μανωλιάδης που μέτρησε 12 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 2 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, την διεύρυναν και την κράτησαν ως το τέλος.