Το βράδυ της Δευτέρας (29/4) οι Unbroken φιλοξένησαν τους Legacy Bc με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν την σειρά στους Top 8 της Division 2 East Group .

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε τέλεια για τους γηπεδούχους καθώς για τα πρώτα 9 λεπτά τους παιχνιδιού με την άμυνα τους κράτησαν τους αντιπάλους τους στο μηδέν και διαμόρφωσαν το σκορ σε 15-2 για το πρώτο δεκάλεπτο. Για τους Unbroken ο Μακρής και ο Βεργόπουλος πέτυχαν από (4) πόντους ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Βασαμανίδης πέτυχε (2).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες, και ο πίνακας έδειχνε 27-16 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Legacy ο Τυλιγάδας σκόραρε (5) πόντους με ένα τρίποντο και ο Κύλας (4), για τους γηπεδούχους οι Σπανός και Νικολακόπουλος πέτυχαν από (3) πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Unbroken πήραν κεφάλι στο σκορ μέχρι και +21 πόντους και διαμόρφωσαν το σκορ 43-27 στο τριαντάλεπτο. Οι γηπεδούχοι με τον Νικολακόπουλο να σκοράρει 9 πόντους και ο Μακρής (4), για τους Legacy ο Ολύμπιος και ο Βασαμανίδης σκόραραν από (4).

Στη τέταρτη περίοδο οι Legacy έμειναν από δυνάμεις και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 62-41 με την σειρά να πηγαίνει στα τρία παιχνίδια. Ο Ρουσσόπουλος πέτυχε (7) πόντους, ο Βασαμανίδης (4) και ο Κύλας πέτυχε (2) για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους ο Μακρής σκόραρε (7) και ο Σπανός (6) με δυο τρίποντες βόμβες με τους Unbroken να ισοφαρίζουν την σειρά.

MVP: Ο Χρήστος Μακρής ο οποίος σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 20 ριμπάουντ, 4 ασίστ με 29 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θανάσης Κύλας, ο οποίος πέτυχε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ με 12 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Θανάσης Νικολακόπουλος με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από τις καλές άμυνες των Unbroken από το πρώτο λεπτό του αγώνα.