Με τρίποντη καταιγίδα έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της West Division 2 το απόγευμα του Σαββάτου οι Beefs αντιμετωπίζοντας τους Old Dogs για το πρώτο παιχνίδι του top 8.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά . Οι μεν γηπεδούχοι σκόραραν σχεδόν αποκλειστικά από τα 6.73 με τους Κοντογιάννη, Κανδηράκη και Λυκογιάννη, ενώ οι αντίπαλοι τους χτύπησαν κοντά στο καλάθι με τους Γκέο και Μουστάκα ακολουθώντας κατά πόδας , για το 15-13 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Beefs συνέχισαν τους κανονιοβολισμούς απο μακριά με τον Κανδηράκη να βλέπει το καλάθι σας βαρέλι με τέσσερα τρίποντα με τους Κοντογιάννη και Ορέστη να συνεισφέρουν τον οβολό τους με ένα έκαστος. Η απόσταση πήρε διψήφιο πρόσημο όμως οι Old Dogs με τον Γκέο να δείχνει ασταμάτητος σημειώνοντας 12 πόντους με σερί 8-0 μείωσαν σε 37-31 στο ημίχρονο.

Τα "Βοδινά" έστρωσαν το παιχνίδι τους από την άμυνα μετά την ανάπαυλα. Παράλληλα με νέα ομοβροντία έξω από την περίμετρο με τους Κανδηράκη, Κοντογιάννη και Ορέστη αλλά και τη συμβολή του Διονυσόπουλου η απόσταση μεγάλωσε στους είκοσι πόντους καθώς οι Old Dogs  δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν αυτό τον ρυθμό. Το σκορ στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου ήταν στο 63-43.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Καμπάνης και Μουστάκας ήταν οι πλέον δραστήριοι για τους φιλοξενούμενους ενώ Διονυσόπουλος και Κανδηρακης διαμόρφωσαν με τα τρίποντα τους το τελικό 73-55.

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος bomber Λευτέρης Κανδηράκης με 24 πόντους (8/14 τρίποντα) , 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Για τους Old Dogs πιο παραγωγικός ήταν ο Θοδωρής Γκέος με double double και 22 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Νιόνιος Διονυσόπουλος που κατέγραψε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν άνετα στη νίκη.