Για τον πρώτο ημιτελικό της East Atlas League II το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή τα Bulldogs συγκρούστηκαν με τους Απροσάρμοστους, με τους δεύτερους να κατακτούν τη νίκη μετά από ένα "κλειστό" παιχνίδι με τρεις πόντους, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν στο τραπέζι ενόψει του επαναληπτικού.

Αναλυτικότερα, οι ομα΄δες συμβάδισαν τα πρώτα λεπτά με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν ένα 8-0 σερί με τους Στεφανέα (6), Σωτηρίου και Αψερίδη (από 4π) αποκτώντας διαφορά 6 πόντων, όμως οι αντίπαλοι τους πλησίασαν χάρη στο δίδυμο Κέκερη (7) και Λουλούδη (5), για το 14-16 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Ίια και απαρράλαχτη η εικόνα και στη δεύτερη περίοδο. Οι Απροσάρμοστοι διατήρησαν διαφορές ως και 8 πόντους, με το κουαρτέτο Σαχινίδη (6), Αγγελομάτη, Κανδήλα και Στεφανέα (από 4 πόντους) σε πρώτο ρόλο. Τα Bulldogs παρέμειναν κοντά στο σκορ εξαιτίας του Γιαννικόπουλου (7π), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 30-36.

Μετά τη διακοπή οι "μπλέ" ήταν πιο δραστήριοι. Ο Αγγελομάτης ήταν επιδραστικός σε άμυνα κι επίθεση (6π) και με το τρίποντο του Μητράκου έφτασαν σε διψήφια απόσταση , όμως στην αντίπερα όχθη αντέδρασαν με σερί 7-0 με τον εύστοχο Λουλούδη (10π) πλησιάζοντας στο 44-49 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Το μπρα ντε φερ κράτησε σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο ! Από τη μία οι γηπεδούχοι με τους Κέκερη , Λουλούδη (από 5π) και Γιαννικόπουλο (3) απειλούσαν από τα 6.75, ενώ στον αντίποδα Σωτηρίου (7π) και Στεφανέας (5π) υπερείχαν στις ρακέτες. Οι Απροσάρμοστοι πήγαν ως το +8, με τους Bulldogs να μειώνουν ως το τελικό 60-63 , αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτά τα πάντα για τη ρεβάνς !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές ελτέλεσαν καύτερα δίποντα (31-47%) παρά βολές (87-25%) ή τρίποντα (32-14%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (32-52), μοίρασαν πιο πολλές ασίστ (10-14), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (9-6) και υπέπεσαν σε παραπάνω λάθη (10-14).

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Αψερίδης με 6 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αριστοτέλης Κέκερης με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν με double double ο Κώστας Στεφανέας έχοντας 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Το ματς κρίθηκε από την υπεροχή των νικητών στο ζωγραφιστό !