Σε έναν φανταστικό 1ο ημιτελικό η LAST CHANCE πήρε τη νίκη με ανατροπή στο τέλος με 48-43 επί της ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ.

Με τρίποντο του Ανδριγιαννάκη και δίποντο του Κατσούρα ξεκίνησε το ματς. Η LAST CHANCE μείωσε με τον Ανδρέικο αλλά οι Κοντογιαννάκης και Κατσούρας έκαναν το 3-8. Οι γηπεδούχοι δεν τα έβαλαν κάτω και με τον Ανδρέικο να σημειώνει άλλους 3 πόντους και 5 του Κουσούλη πέρασαν μπροστά. Λίγο πριν το τέλος ο Παπανικολάου με ατομικές ενέργειες έγραψε το 11-14.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι Νικολόπουλος και Νικολάου έδωσαν ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά οι Νικολαίδης και Κοντογιαννάκης απάντησαν. Ο Κατσούρας με τρίποντο κατάφερε να δώσει προβάδισμα 4 πόντων στην ομάδα του αλλά ο Νικολάου βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό δυο φορές ανενόχλητος έκανε το 23-21. Όπως και στο 1ο δεκάλεπτο ο Παπανικολάου μίλησε στο τέλος και με 4 δικούς του πόντους οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο ημίχρονο με το +3 (23-26).

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν φτωχό από πλευράς σκοραρίσματος καθώς και οι δυο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες. Ο Παπανικολάου σκόραρε για να απαντήσουν οι Νικολάου και Νικολόπουλος για το 27-28. Όμως στο τέλος ο Τριαντάφυλλος με σουτ και τρίποντο του Παλίλη από μεγάλη απόσταση έδωσαν προβάδισμα 6 πόντων στην ομάδα τους.

Με καλάθια των Τριαντάφυλλου και Νικολαίδη ξεκίνησε το 4ο δεκάλεπτο. Ο Ανδρέικος μείωσε αλλά ο Παλίλης και πάλι με τρίποντο έκανε το 29-41 βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Δυο τρίποντα των Σφουγγάρη και Κουσούλη όμως έδωσαν ελπίδα στη LAST CHANCE. Ο Νικολαίδης από κοντά έκανε το 35-43. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η LAST CHANCE ξεκίνησε το ρεσιτάλ ευστοχίας για την επική νίκη. Ο Κουσούλης με τρίποντο μείωσε στους 5 ενώ με 5 πόντους του Σφουγγάρη έγινε το 43-43!  Ο Νικολάου στον αιφνιδιασμό κέρδισε φάουλ σκοράροντας 1/2 βολές δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Νικολόπουλος μετά το λάθος του Κοντογιαννάκη κέρδισε φάουλ για το 46-43. Τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Νικολάου για το 48-43.

MVP της αναμέτρησης ο Ανδρέικος με 8 πόντους και 12 ριμπάουντ.

για την ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ξεχώρισε ο Παπανικολάου με 10 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στα τελευταία λεπτά του ματς που η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ήταν αρκετά άστοχη, σε συνδυασμό με την φοβερή άμυνα της LAST CHANCE και φυσικά στα μεγάλα σουτ των Κουσούλη και Σφουγγάρη. Αν και με μόλις μια αλλαγή και τρομερή κούραση η LAST CHANCE έτρεξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.