Σε ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι οι MPASKETIKOI κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ελλιπέστατης ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με 50-64!

Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ μπήκε δυνατά στο ματς με ένα 7-0 σερί με τους Ρέπα, Θύμιο και Σπηλιοτόπουλο. Άμεση όμως ήταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων που μείωσαν σε 7-4. Στα επόμενα λεπτά μάλιστα κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 με τους Πολίτη και Θεοδοσόπουλο. Μάλιστα με τους Πολίτη και Μετινίδη κατάφερε να κάνει το 9-13. Ο Ρέπας μείωσε με σουτ αλλά ο Θεοδοσόπουλος με νέο τρίποντο έκανε το 11-16. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ μείωσε στους 2 αλλά Δέρης και Πουλόπουλος έκαναν το 14-19.

Με τους Novara και Ρέπα να μπαίνουν ζεστοί οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά. Ο Σπηλιοτόπουλος μάλιστα με 2/2 τρίποντα έκανε το 26-19 δίνοντας αέρα στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ.  Ο Μετινίδης όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ οι Κωλέτσης και Πουλόπουλος έφεραν το ματς στα ίσια. Μέχρι το 29-28 το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά με ένα ξέσπαμα με τους Κωλέτση, Πουλόπουλο και Πολίτη οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο ημίχρονο με +6. 

Με τους Ζάγκα και Ρέπα να σκοράρουν 5 πόντους η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ πλησίασε ξανά στους 3 αλλά ο Πολίτης με δίποντο και ο Πουλόπουλος με τρίποντο έκαναν το 34-42. Νέο τρίποντο του Θεοδοσόπουλου και δίποντο του Πουλόπουλου έφεραν το ματς στο +13. Ο Θύμιος με έμμεσο τρίποντο μείωσε ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε στο 40-51 από τον Δέρη.

Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ είχε αρχίσει να ξεμένει από δυνάμεις χωρίς αλλαγή στον πάγκο μετά την έξοδο του Νovara με 5 φάουλ και οι MPASKETIKOI το εκμεταλλεύτηκαν με γρήγορο μπάσκετ και πολύ τρέξιμο. Με ένα 7-0 σερί το σκορ έγινε 40-58. Ο Ρέπας μείωσε αλλά Μετινίδης και Σταθόπουλος αύξησαν ξανά τη διαφορά. Με καλάθια των Ρέπα, Θύμιου και Αλαφούζου η διαφορά έπεσε στους 14. Μια διαφορά που έμεινε και στο τέλος για το τελικό 50-64.

MVP της αναμέτρησης ο Πουλόπουλος με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ.

για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ξεχώρισε ο Ρέπας με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στον πολύ γρήγορο ρυθμό που επέβαλλαν οι MPASKETIKOI, ρυθμό που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ λόγω και των σημαντικών απουσιών της.